Acties

Laatste Tweets
Om de laatste Tweets van Kok Wooncenter te bekijken dien je akkoord te gaan met marketing cookies.
Klik hier om de 'marketing' cookies te accepteren.

Geef uw oude meubels een nieuw thuis

Inruil meubelen actie aanbieding

Ook dit jaar zijn uw eigen bank, tafel, stoelen of kast geld waard! 
Bij aankoop van een nieuw meubel krijgt u van ons een inruilpremie* voor uw oude meubel. Het inruilen is niet alleen goed voor uw portemonnee, het is ook milieuvriendelijk want alle oude meubelen worden hergebruikt. 
 
Samen met het Leger des Heils zorgen wij ervoor dat uw meubelen een tweede leven krijgen in Nederland. 
Op deze wijze willen wij, samen met u, helpen om de kwaliteit van de woonomgeving te verbeteren bij mensen die het heel goed kunnen gebruiken. De Kok Wooncenter Inruilweken zijn al 16 jaar een groot succes.
  

Kok Wooncenter genomineerd voor de WonenisAwards 

Onze inzet voor de medemens is niet onopgemerkt gebleven. Kok Wooncenter is al eens genomineerd voor de WonenisAward. Hiernaast zijn er diverse krantenartikelen over onze actie geschreven.  Lees meer
 

 * Actievoorwaarden inruilweken:
  • Bij aankoop van een nieuw meubel kunt u een 'oud' meubel inruilen, bijvoorbeeld uw oude kast voor een nieuwe kast of uw oude bank voor een nieuwe bank.ron
  • Deze actie is geldig bij aankopen vanaf € 1500,- (Anders is het financieel niet haalbaar om meubelen een tweede leven te gunnen)
  • Uw in te leveren zitmeubel dient in redelijke staat te zijn. Om dit te garanderen, vragen wij u een foto van het meubel mee te nemen bij uw aankoop.
  • Op basis van uw foto’s wordt de hoogte van uw korting bepaald. Blijkt het meubel niet in redelijke staat te verkeren bij het ophalen, dan vervalt de korting. Wij zullen dan het meubel bij gemeentereiniging storten, hieraan zijn voor ons kosten verbonden.
  • Uw 'oude' meubel wordt opgehaald bij aflevering van uw nieuwe aankoop.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen.
  • De actie is niet geldig op afgeprijsde artikelen.
  • De actie is niet geldig op eerder gedane aankopen en/of bestellingen