Collecties

beste woonwinkel

Laatste Tweets
  • We maken ruimte voor nieuwe collectie en bijna onze gehele DESIGN ON STOCK collectie is nu zeer aantrekkelijk afgep… https://t.co/wyWdnR6xsk

    4 weken, 1 dag terug

  • Nieuwe blog van Pauline gaat over de trends en nieuwe collectie gespot tijdens ons bezoek aan de meubelbeurs Keulen… https://t.co/sLaBGJOV7D

    1 maand terug

Kok Wooncenter de PVC specialist

PVC vloeren kunststof betonlook

Een vloer vol voordelen

PVC-vloeren winnen terrein op traditionele laminaat-, parket- en vinylvloeren. Een PVC-vloer heeft talrijke voordelen. Dit vloertype is het neusje van de zalm op het gebied van vloeren.
 
De PVC-vloer blinkt uit in een ongekende duurzaamheid, een ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand. En dat tegen een uiterst zachte prijs. U zult er versteld van staan wat een PVC-vloer allemaal te bieden heeft.
 
Lees meer over PVC vloeren en ga op zoek naar de vloer van uw dromen.
 

Toepassing PVC vloeren

PVC als vloerbedekking kent vele voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Het kan worden toegepast op plekken waar conventionele vloerbedekking niet geschikt is, zoals de badkamer en een luik naar de kruipruimte, want het trekt niet krom onder invloed van vocht.
Ook is het mogelijk om een trap te laten bekleden met PVC en het is zeer geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming. Het materiaal neemt de temperatuur van de vloerverwarming snel aan waardoor er weinig energie verspild wordt.
 
U heeft nu een vloer waarvan u vele jaren kunt genieten! 
 
Kok Wooncenter op Facebook