Kok Wooncenter de tapijtspecialist

tapijt vloerbedekking wol parade desso bonaparte jab besouw amersfoort soest leusden hoogland tapijtwinkel
TAPIJT IN ALLE KLEUREN

Tapijt is helemaal terug van weggeweest. Het geeft een warme uitstraling, brengt rust en intimiteit in huis en is heerlijk comfortabel aan uw voeten. Wij bieden u een grote selectie aan mogelijkheden, zodat er altijd een geschikte vloerbedekking voor u te vinden is.
 
De voordelen van tapijt: 
 
Warmte-isolatie 
Deze sfeermaker straalt niet alleen warmte uit, maar zorgt ook voor een goede warmte-isolering. U hoeft uw thermostaat minder hoog te zetten, waardoor u zomaar 10 procent bespaart op uw energierekening.
 
Geluidsdemping
Wilt u optimaal genieten van uw favoriete muziek of kijkt u graag een goede film? Tapijt zorgt voor een goede geluidsdemping, waardoor de akoestiek in huis verbetert. Ook in een flat zorgt het voor minder geluidsoverlast. Hoe dikker de vloerbedekking, hoe beter het geluid wordt gedempt.
 
Gestoffeerde trap
Een beklede trap zorgt voor een geluiddempende werking. U kunt ervoor kiezen alleen de traptreden te bekleden of de gehele trap te laten stofferen. Ook is het mogelijk decoratieve randen aan te laten brengen op uw trap. Wij bieden u een ruime collectie aan tapijtsoorten voor uw trap.
 
Traplopers
Een traploper geeft uw trap een zeer strakke, chique en exclusieve uitstraling. Een eventuele afwerking van uw traploper kan een festonrand zijn. Wij hebben een zeer ruime collectie aan traplopers, die u met behulp van onze deskundige medewerkers rustig kunt bekijken.