# SEO

Laatste Tweets
Om de laatste Tweets van Kok Wooncenter te bekijken dien je akkoord te gaan met marketing cookies.
Klik hier om de 'marketing' cookies te accepteren.

Duidelijke garantie

CBW garantie regeling kok wooncenter
Kok Wooncenter is een CBW-erkende Woonwinkel, wat garant staat voor optimale service en kwaliteit en u extra vertrouwen en zekerheid biedt.
 
Kok Wooncenter is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. 
 
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling (max. 25%) niet kwijt. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie van 3 jaar*. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt! 
 

Service Melden

Als er aanleiding is om ondanks onze voorzorgen de servicedienst in te schakelen, dan mailt of belt u onze servicelijn. Voor reparaties of vervangingen die niet binnen de garantietermijn vallen, staat de servicedienst van Kok Wooncenter voor u klaar. Uiteraard verschillen de reparatiekosten per opdracht. Onze medewerkers van de servicedienst kunnen hierover al uw vragen beantwoorden. 

Om uw service in behandeling te kunnen nemen hebben wij de juiste gegevens nodig.  Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Ook kunt u foto's meezenden om uw melding te verduidelijken.Door op 'Verzenden' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid van Kok Wooncenter.

 

SERVICE Kok Wooncenter 033 - 489 29 85

Telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-16.00 uur en woensdagmorgen van 9.00-12.00.
E-mail: service@kokwooncenter.nl

SERVICE Kok Department / BASIX4LIVING 033 - 467 36 70

Telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur
E-mail: department@kokwooncenter.nl


Garantievoorwaarden en bepalingen

service en garantie meubelen en beddenOp al uw aankopen in onze Woonwinkel zijn de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) van toepassing. Deze  heeft u ontvangen tijdens uw aankoop. U krijgt op nagenoeg alle producten 3 jaar garantie op basis van afschrijving. In het eerste jaar krijgt u de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten. In het tweede jaar 2/3 deel van de kosten en in het derde jaar 1/3 deel. Meer weten? Lees hier alles over de CBW garantie*. 
 
Naast de garantie die Kok Wooncenter u biedt kan het zijn dat een fabrikant afwijkende garanties aanbiedt op (delen van) het product. Iedere fabrikant heeft hiervoor eigen garantievoorwaarden. U kunt contact opnemen met onze klantenservice om na te vragen welke garantievoorwaarden de fabrikant van uw product aanbiedt.
 

Extra Kok Wooncenter garantie

Bovenop de CBW garantie bent u bij Kok Wooncenter verzekerd van: 5 jaar lang 100% garantie op constructie. Op al onze matrassen geven wij 5 jaar garantie op product- of fabricagefouten. Dit op basis van afschrijving. De levensduur van de meeste matrassen is ongeveer 10 jaar.
 
* Uitgezonderd afwijkende garanties op producten uit magazijnleegverkoop, showroommodellen, etc. Garantievoorwaarden worden op deze producten duidelijk vermeld.
 

Een service melden

Mocht u, ondanks onze zorgvuldige behandeling en controle, aanmerkingen hebben op de geleverde goederen, dan adviseren wij u zo snel mogelijk een schriftelijke serviceaanvraag te doen via een email.  Doordat u uw serviceaanvraag niet telefonisch doet, maar gebruik maakt van de e-mail, bespaart u uzelf en ons veel tijd!
 
Kok Wooncenter heeft altijd het recht om eventuele gebreken meerdere malen te herstellen, zodat aan de garantievoorwaarden kan worden voldaan. Hierbij is het soms noodzakelijk het geleverde artikel op te halen. De datum waarop u de serviceaanvraag bij ons meldt, is de datum die bepalend is voor de toepassing van bovenstaande regeling. Gebreken dienen binnen 8 dagen aan ons gemeld te worden. Het spreekt voor zich dat schade die ontstaat door eigen transport of montage, niet onder de garantie valt.