Over ons

Laatste Tweets
Om de laatste Tweets van Kok Wooncenter te bekijken dien je akkoord te gaan met marketing cookies.
Klik hier om de 'marketing' cookies te accepteren.

Kok Wooncenter Halve van Hoogland

Loopevenement Kok Wooncenter Halve van Hoogland

 

Loopevenement: Kok Wooncenter Halve van Hoogland

Zondag 17 september 2017 zal voor de 39ste keer het loopevenement "De Halve van Hoogland" van start gegaan. Duizenden toeschouwers en diverse muziekbandjes stonden vorig jaar langs de route om de lopers aan te moedigen.
De organisatie heeft er alles aan gedaan om dit grote loopevenement in 2017 weer tot in de puntjes te organiseren. Vele vrijwilligers helpen met de organisatie van dit evenement.
Voor meer informatie of inschrijven op een loopafstand kunt u kijken op: http://www.halvevanhoogland.nl/

Lopen voor het goede doel

De organisatie van de Kok Wooncenter Halve van Hoogland en Atletiekvereniging Altis koppelen sportieve prestaties graag aan goede doelen.
De goede doelen die wij  met en tijdens ons evenement ondersteunen, hebben altijd een lokaal belang (regio Amersfoort/Hoogland) en hebben bij voorkeur ook een link met sport of sportieve activiteiten.
Dit jaar is gekozen voor:
 

Cliniclowns

cliniclownsStichting CliniClowns is bij veel mensen vooral bekend van de clowns in het ziekenhuis. Maar zij doen veel meer dan dat! Je kunt Cliniclwons vinden op allerlei plaatsen waar behoefte is aan afleiding en plezier voor zieke en gehandicapte kinderen en hun gezin of instelling.
 

 

Dreamteam Hoogland

 

 

Video Halve van Hoogland 2013

Video Halve van Hoogland 2011