# SEO

Laatste Tweets
Om de laatste Tweets van Kok Wooncenter te bekijken dien je akkoord te gaan met marketing cookies.
Klik hier om de 'marketing' cookies te accepteren.

Kwaliteitsinfo karpetten

Stofzuigen 

Veelal wordt het belang van stofzuigen onderschat. Ook een (handgeknoopt) tapijt moet regelmatig worden gezogen; vuil dat op de pool ligt wordt namelijk "in de pool gelopen". Dit vuil gaat op den duur schuren waardoor het tapijt sneller kaal wordt. Het stofzuigen dient te gebeuren met een gladde zuigmond. 
Uw nieuwe karpet zal in het begin pluizen, deze pluizen kunt u verwijderen met de hand of de stofzuiger. Naar mate uw karpet langer in gebruik is, zal het pluizen verminderen. 
Het is mogelijk dat uw karpet de eerste dagen onprettig ruikt, dit wordt veroorzaakt door de verpakkingsmaterialen, deze geur zal na enige tijd verdwijnen. 

Vlekkenbehandeling

Indien er een vlek in het tapijt komt is het zaak deze direct te behandelen. Hoe langer de vlek in het tapijt zit, hoe moeilijker deze te verwijderen is. Probeer met behulp van een lepel zoveel mogelijk vuil af te nemen.
Daarna kan de vlek eventueel behandeld worden met een lauw sopje met zachte (groene) zeep. Sommige vlekken laten zich echter niet verwijderen met zachte zeep, voor die gevallen is er James of TMC. 
Via  www.james.nl  kunt u voor uw karpet een toegesneden advies betreffende het onderhoud downloaden/opvragen. Het opvolgen van dit advies garandeert jarenlang zorgeloos plezier van uw karpet. 
Met behulp van James vlekkenwonder en vlekkenspray kunnen vlekken moeiteloos worden verwijderd. Met James vlekkenwater kan een grauwsluier worden bestreden, zodat de kleuren blijven behouden zoals ze zijn bedoeld en u dit verwachten mag. 

Ondertapijt

Karpetten kunnen op gladde vloeren (parket, laminaat) soms gaan glijden en op stoffen vloerbedekkingen gaan opkruipen. Dit voorkomt u het best met een ondertapijt. Ondertapijten bestaan er voor alle soorten vloeren. 
Er zijn zelfs rubberen (dikke) kwaliteiten die voorkomen dat een stenen tegelvloer doordrukt in uw tapijt.