Kwaliteitsinfo meubelen

Laatste Tweets
Om de laatste Tweets van Kok Wooncenter te bekijken dien je akkoord te gaan met marketing cookies.
Klik hier om de 'marketing' cookies te accepteren.

Kwaliteitsinfo en onderhoud meubelen

Elk meubel heeft zijn specifieke eigenschappen en kenmerken. Deze eigenschappen en kenmerken worden vooral bepaald door het model, de uitvoering en het gebruikte materiaal. Tijdens het gebruik van het meubel zult u ongetwijfeld de eigenschappen herkennen, zoals wij dat onder het tabblad kwaliteitsinfo hebben beschreven.
  
► Kwaliteitsinfo meubelen 

MeubelGarantPlan

Bij aankoop van uw meubel biedt Kok Wooncenter u de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van het serviceconcept MeubelGarantPlan van Kleine-Leiden. Zowel voor leder, bekledingsstof en hout. 
 
Met dit serviceplan zijn uw meubelen 5 jaar lang beschermd tegen vlekken en zelfs schade en bent u verzekerd van professionele hulp bij ongelukjes. Eén telefoontje naar de helpdesk van Kleine-Leiden is voldoende. 
 
Als u nieuwe meubelen koopt wilt u ze natuurlijk ook in goede staat houden. Onze klanten krijgen daarom bij aankoop altijd een Informatieboekje mee naar huis met belangrijke wetenswaardigheden. Hierin worden de belangrijkste eigenschappen en kenmerken van de meest voorkomende materialen beschreven. Ook hebben wij hierbij een aantal reinigings- en onderhoudstips voor elk van deze materialen op een rijtje gezet (pdf): 
 

Onderhoud meubelen

Zitmeubelen en leder 
Zitmeubelen en meubelstof 
Houten meubelen 
 
Bij Kok Wooncenter zijn alle onderhoudsproducten van Kleine-Leiden verkrijgbaar en als u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd met ons telefonisch contact opnemen. (033-480.1441)