Auping boxspring Criade

Auping boxspring Criade

Je kunt de Criade geheel samenstellen zoals jij dat wilt, niet alleen van binnen maar ook van buiten. Te beginnen bij het frame, de basis van de Criade, deze geeft vorm aan het geheel. Door de keuzemogelijkheden in kleur is het frame perfect af te stemmen op de gekozen stof van de box.
 
Wat is een Auping boxspring? 
Een boxspring van Auping bestaat uit een frame of onderstel, een boxspringbodem met een 80% open spiraalbodem. Daar bovenop plaats je een strak (gestoffeerd) matras die zorgt voor de optimale ondersteuning, en een topper voor extra zachtheid en comfort. Je kunt de boxspring uiteraard uitbreiden met een stijlvol hoofdbord en/of voetenbord.
 Auping Criade
 
Keuze aan uitvoeringen
Tevens kun je de Criade uitbreiden met een hoofd- en voetbord, deze zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl – van design tot klassiek. De geselecteerde stoffen die beschikbaar zijn voor de Criade zijn allen slijtvast en kleurecht.

auping beweegbare boxspring
 
De Criade is verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering met 1, 2 of 3 motoren.
Bij de verstelbare box wordt standaard een handsethouder van stof meegeleverd in de kleur van de box. Deze kun je plaatsen waar je wilt en is tevens verkrijgbaar in tablet formaat, zodat je je tablet veilig kunt opbergen voor het slapen gaan.
 
 
Accessoires voor bij de Auping Criade boxspring


Auping kussenset  

Auping boxsprings

Verstelbare boxspring

De hand-, elektrisch- of infrarood bedienbare verstelbaarheid maakt het heel eenvoudig om het bed in de juiste positie te zetten. Door de verstelbare instellingen van de boxspring voor hoofd, rug, benen en voeten, ligt en zit u altijd comfortabel.
 
Ontbijten, lezen of tv kijken, kortom met de verstelbare instellingen voegt u een extra ontspanningsmogelijkheid toe aan uw slaapsysteem. Zo maakt u van de slaapkamer een ruimte waar in geleefd wordt. Want uiteindelijk brengt u een groot deel van uw leden in bed door.
 

Vlakke Boxspring

De vlakke boxspring heeft alle voordelen van een boxspring met honderden individueel verpakte veren en een elastische afdeklaag. De basis van de boxspring is niet verstelbaar. De boxspring is leverbaar met verschillende hoofd- en voetborden en in verschillende stoffen verkrijgbaar.
 

Grootste Auping Premium Store van Midden Nederland

Kok Wooncenter levert Auping slaapsystemen die op het individu zijn afgestemd. De verstelbare en vlakke boxspring zijn daar een onderdeel van en wordt met veel zorg tot een hoogwaardig product samengesteld. U kunt daarom in onze Auping Premium Store alles uitgebreid testen. Wij geven persoonlijk advies en bieden slaapsystemen op maat.
 
Auping store amersfoort utrechtauping boxsprings amersfoort utrechtauping bedden amersfoort utrecht
 

Auping boxsprings staan voor

Degelijk vakmanschap en duurzaamheid
Uitsluitend de beste materialen
Handmatige verwerking
Afstembaar op persoonlijke wensen 
In diverse hoogtes en hardheden
Uitstekende veerkrachtige en comfortabele ondersteuning
Uitstekende vocht- en luchtregulering
Ergonomisch verantwoord slaapsysteem
Garantie en een uitstekende service
Nederlandse kwaliteit
Auping
: Auping boxspring Criade : Slaapkamer : Auping : AUPINGCRIADE
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan