Auping Match

Auping Match

Geanodiseerde aluminium bedomranding van gevormde aluminium panelen en afgeronde chroomkleurig gepolijste aluminium hoekdelen.
 

Auping Match. jouw persoonlijke stijl.

Auping Match is kiezen voor een bed dat bij je past. Een bed met een duidelijke uitstraling die matcht met je persoonljike wensen. Bewust voor mensen die op zoek zijn naar een bedmodel met een eigen herkenbaar design of meer klassiek karakter.
Met de Auping Match kieset u voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit komt tezamen met de Auping spiraalbodems en matrassen tot uitdrukking door de perfecte ventilatie, ondersteuning en drukverlaging gecombineerd met de specifieke Auping Match uitstaling. Een bed met een duidelijk karakter, zonder concessies te doen aan een goed, gezond en comfortabel leven.

Prijzen
De genoemde prijs (van € 1.160,-) is o.b.v. een 1-persoons Match, 90 x 200 cm, met vlakke spiraalbodem

De Match is verkrijgbaar vanaf € 2.695,-*
(*Prijs o.b.v. een 2-persoons Match, 180 x 200 cm en 2 Inizio matrassen wit. Incl combinatiekorting)

Kleuren Match

Kleuren omranding: vollak deep black, pure white, cool grey, warm grey, rusty red, night blue. Alle beitskleuren uit de Auping collectie, wel is de beits alleen beschikbaar voor de Match wood.

Kleuren hoofdbord: vollak deep black, pure white, cool grey, warm grey, rusty red, night blue. Alle beitskleuren uit de Auping collectie, wel is de beits alleen beschikbaar voor de Match wood.

Kleuren hoekdelen: de kleuren van de hoekdelen kan apart worden gekozen. Ook kan er gekozen worden voor aluminium hoekdelen.

Auping boxsprings

Verstelbare boxspring

De hand-, elektrisch- of infrarood bedienbare verstelbaarheid maakt het heel eenvoudig om het bed in de juiste positie te zetten. Door de verstelbare instellingen van de boxspring voor hoofd, rug, benen en voeten, ligt en zit u altijd comfortabel.
 
Ontbijten, lezen of tv kijken, kortom met de verstelbare instellingen voegt u een extra ontspanningsmogelijkheid toe aan uw slaapsysteem. Zo maakt u van de slaapkamer een ruimte waar in geleefd wordt. Want uiteindelijk brengt u een groot deel van uw leden in bed door.
 

Vlakke Boxspring

De vlakke boxspring heeft alle voordelen van een boxspring met honderden individueel verpakte veren en een elastische afdeklaag. De basis van de boxspring is niet verstelbaar. De boxspring is leverbaar met verschillende hoofd- en voetborden en in verschillende stoffen verkrijgbaar.
 

Grootste Auping Premium Store van Midden Nederland

Kok Wooncenter levert Auping slaapsystemen die op het individu zijn afgestemd. De verstelbare en vlakke boxspring zijn daar een onderdeel van en wordt met veel zorg tot een hoogwaardig product samengesteld. U kunt daarom in onze Auping Premium Store alles uitgebreid testen. Wij geven persoonlijk advies en bieden slaapsystemen op maat.
 
Auping store amersfoort utrechtauping boxsprings amersfoort utrechtauping bedden amersfoort utrecht
 

Auping boxsprings staan voor

Degelijk vakmanschap en duurzaamheid
Uitsluitend de beste materialen
Handmatige verwerking
Afstembaar op persoonlijke wensen 
In diverse hoogtes en hardheden
Uitstekende veerkrachtige en comfortabele ondersteuning
Uitstekende vocht- en luchtregulering
Ergonomisch verantwoord slaapsysteem
Garantie en een uitstekende service
Nederlandse kwaliteit
Auping
: Auping Match : Slaapkamer : Auping : AUPINGMATCHCOPENHAGEN
Kleur :
v.a. € 1.106
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan