Auping spiraalbodem vlak

Auping spiraalbodem vlak

Vlakke spiraalbodem.
 
Kleur : Deep black
 
De vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning. Geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten.
 
Leverbare formaten
 
70, 80, 90, 100, 120 en 140 cm breed en op de volgende lengtes: 190, 200, 210 en 220 cm lang.
 
De beste basis
 
Ruim 125 jaar geleden bedacht Johannes Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat Auping het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilde maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien heeft Auping het ontwerp van dit type bedbodem steeds verder verfijnd. Zo ook vandaag de dag; innovatie staat centraal. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse een goed ventilerende bedbodem. Hij blijft het lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen met een degelijke levensduur.
  
Ventilatie
 
Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht.
  
Ondersteuning
 
De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 drukpunten, en veert altijd terug in de originele positie.
 
Levenslange garantie
 
Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping je een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard al 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als je na aankoop je spiraalbodem registreert, wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie.
 

Auping AVS

AVS staat voor Actieve Ventilatie en Support. Auping is synoniem aan ventilatie. Ventilatie staat namelijk aan de basis van het enorme succes van de Auping Spiraalbodem. Op het moment dat u in slaap valt begint uw lichaam af te koelen, om dat te doen begint uw lichaam vocht kwijt te raken door middel van transpiratie. Uw matras vangt daar het meeste van op, maar een goed ventilerend bed zorgt ervoor dat uw matras het vocht overschot snel weer kwijt raakt. Het is dan ook niet voor niets dat in 1888 Johannes Auping de opdracht kreeg van een lokaal ziekenhuis om een hygiënisch bed te ontwikkelen.
 

Auping en ondersteuning

Bewegen is gezond. 's Nachts bewegen wij dan ook flink. Want juist door het bewegen zorgt het lichaam ervoor dat de bloedsomloop op gang blijft en het lichaam in een goede conditie blijft. Met meer dan 10.000 drukpunten zorgt de AVS Spiraalbodem voor een correcte ondersteuning van het lichaam. Dankzij die ondersteuning gaat het bewegen in bed makkelijker waardoor uw slaap minder verstoord wordt. Om de ondersteuning van uw Auping Spiraalbodem nóg beter op uw behoeften af te stellen heeft Auping de comfortslide ontwikkeld. Via 9 instellingen in 2 comfortzones kunt u de bedbodem soepeler of steviger afstellen. Precies zoals u dat wilt.
 

Auping en mogelijkheden

De Auping AVS Spiraalbodem is leverbaar in een heel scala aan uitvoeringen. Zo kunt U er voor kiezen de AVS Spiraalbodem te combineren met de Auronde, Match of Cleopatra bedmodellen of op de AVS Sierpoten set als standalone bed te gebruiken. Uiteraard zou Auping, Auping niet zijn, als er ook een aantal verstelbare mogelijkheden zijn.
 

Grootste Auping Premium Store van Midden Nederland

Kok Wooncenter levert Auping slaapsystemen die op het individu zijn afgestemd. De verstelbare en vlakke boxspring zijn daar een onderdeel van en wordt met veel zorg tot een hoogwaardig product samengesteld. U kunt daarom in onze Auping Premium Store alles uitgebreid testen. Wij geven persoonlijk advies en bieden slaapsystemen op maat.
 
Auping store amersfoort utrechtauping boxsprings amersfoort utrechtauping bedden amersfoort utrecht
 

Auping bedbodems staan voor

Degelijk vakmanschap en duurzaamheid
Uitsluitend de beste materialen
Handmatige verwerking
Afstembaar op persoonlijke wensen 
In diverse hoogtes en hardheden
Uitstekende veerkrachtige en comfortabele ondersteuning
Uitstekende vocht- en luchtregulering
Ergonomisch verantwoord slaapsysteem
Garantie en een uitstekende service
Nederlandse kwaliteit
Auping
: Auping spiraalbodem vlak : Slaapkamer : Auping : AUPINGSVLAK
Kleur :
v.a. € 295
In stock
Direct offerte aanvragen