De ploeg gordijn en meubelstoffen

ploeg stoffen gordijnen meubelstof vitrage slaapkamer woonkamer

De Ploeg - Tijdloos design sinds 1923

De Ploeg is een internationaal topmerk. Het bijzondere van De Ploeg stoffen is dat er binnen de collectie talloze combinaties mogelijk zijn. Het is echt uniek dat de collecties naadloos op elkaar aansluiten.
 

OPRICHTING

De ploeg is in 1923 opgericht als weverij die bezig is met het ontwerpen, ontwikkelen, weven en op de markt brengen van stoffen. In de jaren 20 krijgt De Ploeg grote bekendheid bij het Nederlandse publiek. Ondertussen is De Ploeg internationaal ook een begrip. De ploeg heeft alle jaren gewerkt met toegewijde en betrokken ontwerpers. Mede door hun aandacht voor ontwikkelingen in smaak, mode en technologie ontwikkelen de ontwerpers van De Ploeg originele stoffen. De collectie bestaat uit ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige geweven en bedrukte gordijnstoffen die helemaal op elkaar zijn afgestemd.

GRONDSTOFFEN

De Ploeg werkt met eerlijke materialen en heeft een duidelijke visie op ontwerp en hoe we omgaan met de wereld. Een voorbeeld hiervan is  de stof Revive dit is een kamerhoge transparante stof gemaakt van Petflessen. De Ploeg investeert in duurzame productie processen. Ook werkt De Ploeg met het cradle to cradle systeem. Niet alleen de producten zijn zo ontworpen en gemaakt dat ze helemaal afbreekbaar of recyclebaar zijn, ook worden oude gordijnen met een milieuvriendelijk proces omgevormd tot nieuwe grondstoffen.

De gordijnen van De ploeg staan bekend om de hoge kwaliteit, in zowel samenstelling als stofeigenschappen. Dit samen garandeert een lange levensduur.

ROOMPLANNER