Designonstock banken en fauteuils
Design on stock Brandstore

Kok Wooncenter heeft de grootste Design on Stock-collectie van Nederland. 

Wij willen graag dat meer mensen genieten van mooie designmeubels. Design on Stock zorgt ervoor dat je snel kunt beschikken over betaalbaar topdesign zonder geconfronteerd te worden met lange levertijden en ingewikkelde servicevoorwaarden.
De collectie van Design on Stock bestaat uit banken, fauteuils, stoelen, tafels en woonaccessoires.  


SNELLE levertijd

Aan levertijden van drie maanden of meer doet Design on Stock niet. Een snelle levering is gegarandereerd doordat het merk produceert volgens een uniek productie- en distributieproces.  Design on Stock zorgt ervoor dat je al binnen een paar weken kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine, Edward van Vliet en Studio Foorumi de collectie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom zijn alle meubels van Design on Stock zeer scherp geprijsd.

Meer over

MAGAZINE BLIZZ

Blader online door het Blizz magazine van Designonstock door op onderstaande link te klikken.

Design on Stock Magazine

 

Ontwerpers Designonstock.com

ontwerpers designonstock fauteuils en bankenOntwerper Roderick Vos
“Designonstock.com geeft mij een frisse vernieuwende kijk op de branche in het algemeen. Er is veel veranderd in de detailhandel de laatste jaren, en het is een verademing om te zien hoe jonge ondernemers met een frisse kijk hier op inspelen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van een product. Het gaat om passie.”

  

Ontwerper Gerard van den Berg
"Vanaf het eerste moment dat ik kennismaakte met Designonstock.com zag ik dat de mensen het echt snapten. Ik vind het belangrijk om goede relaties op te bouwen. Designonstock.com is een goed merk, daar wil ik graag voor ontwerpen. Daarnaast denk ik dat ik de collectie van Designonstock.com kan aanvullen met een paar lekker smeuïge meubels.”

 

Ontwerper Marike AndewegOntwerpers designonstock stoelen en tafels

De visie van Marike Andeweg (1978) op design vindt zijn basis in zuiverheid en bruikbaarheid. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren. ‘Ik zoek naar de grenzen tussen esthetiek, functionaliteit en materiaaleigenschappen.’

 

 

 

 Ontwerper Gijs Papavoine
“Ik volg Designonstock.com al geruime tijd met veel interesse. Een merk dat in korte tijd een sterke positie op de Nederlandse meubelmarkt heeft veroverd blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Werken met een organisatie die een duidelijke visie heeft en hiervoor durft te gaan is zeker een kans. Wat mij opvalt aan Designonstock.com is dat ze vanuit een duidelijke visie hun beleid ontwikkelen en dat ook consequent volhouden.

 

Design on Stock Store, de grootste van Nederland

  • Producten
  • Sorteren

  • Producten
  • Sorteren