Dock Four Stylepads

Dock Four Stylepads

 
Dock Four vindt dat een wand in de woonruimte meer mag zijn dan een achtergrond of drager van spullen. Vandaar dat dat het innoverende merk het creatieve concept 'Stylepads' ontwikkelde, voor een persoonlijke en unieke aankleding van de wand voor uw woonkamer, slaapkamer of de hal.
Het flexibele Plug and Play systeem werkt met zogenaamde Stylepads waarin je de keuze kan maken van schitterende materialen zoals hout, beton, metaal, stof, vinyl of fotomateriaal, voor een verbluffend eindresultaat. Geef de wand een persoonlijke touch en maak deze af met de stijlvolle boekenplanken, leren/stoffen dragers, een opvallende klok of handige en trendy haken. De Stylepads van Dock Four geven een persoonlijke en prachtige toevoeging aan iedere woonruimte!
   
Ervaar de mogelijkheden van Dock Four en laat u adviseren in onze designwinkel! 
 
 

KOK WOONCENTER IS AL MEER DAN 45 JAAR EEN GESPECIALISEERDE WONINGINRICHTER.

U vindt bij ons de grootste collectie interieurmode. Als specialist voor de regio Amersfoort/Utrecht kunt u bij ons perfect advies verwachten en een uitmuntende service. Wij komen altijd zelf meten en de te leggen ruimtes beoordelen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u graag uw tapijt op ondertapijt gelegd hebben ? Of een muur laten behangen ? Bij ons is alles mogelijk. Daarnaast kunt u bij Kok Wooncenter genieten van alles voor uw woning in één winkel, dus wanneer u gordijnen, meubelen of slaapkamer moet combineren tot één geheel bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook eens op onze raambekleding of pvc vloeren pagina om inspiratie op te doen. 
 
U bent van harte welkom in onze showroom voor goed advies.
Dock Four wandpanelen
: Dock Four Stylepads : Woonkamer : Dock Four wandpanelen : DOCKFOURPANELS
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan

interieuradvies design meubelen


11.000 m2 wooninspiratie


 beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen