Foscarini hanglamp Rituals 1

Foscarini hanglamp Rituals 1

Ontwerp: Ludovica en Roberto Palomba.

Rituals is een verzameling van verschillende maar tegelijkertijd complementaire en aanvullende lampen. Rituals brengt de magie van de Oosterse rijstpapieren lantaarns terug in lampen die gemaakt zijn van traditioneel Venetiaans geblazen glas met een verrassend krachtige look. 

Kom voor meer informatie en de mogelijkheden van de Rituals hanglampen langs in onze winkel!

Rituals is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

- Rituals 1 Hanglamp
- Rituals 2 Hanglamp
- Rituals 3 Hanglamp
- Rituals XL Hanglamp

Alle Rituals lampen zijn perfect geschikt om individueel op te hangen maar u hebt ook de mogelijkheid heel gemakkelijk te zorgen voor een waanzinnige harmonische samenstelling, door gebruik te maken van een meerdere Rituals lampen tegelijkertijd. 

De Rituals hanglampen zorgen voor een verspreiding van vol, warm en zacht licht in de kamer. Deze grootste Rituals lamp - Rituals XL - vermenigvuldigd de intensiteit én de omvang van het lichteffect mét behoud van een luchtig en lichtgewicht gevoel! 

Materiaal: Geblazen gesatineerd glas en gelakt metaal

Lichtbron niet inbegrepen.

Op zoek naar een lamp van Foscarini?

Bekijk dan de gehele collectie van Foscarini. Kok Wooncenter is officieel dealer van Foscarini. Dit betekent dat we alle opties en varianten van Foscarini kunnen leveren. Zoek je een specifieke vloerlamp of optie die niet op kokwooncenter.nl staat vermeld, bel dan gerust onze klantenservice  033 - 480 14 41 (ma-za 10.00 - 17.00 uur) of neem contact via de mail met ons op.

 

BEKIJK DE MOOISTE VERLICHTING CENTRAAL IN NEDERLAND!

Showroom met de grootste keuze design meubelen en verlichting
Kok Wooncenter is niet zo maar een design meubel winkel. U treft er bijna de complete Dutch Design collectie aan. Nieuwe verlichting, banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.

Advies op maat
In onze showroom kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse lampen, zitmeubelen, tafels en kasten. U kunt proefzitten en de mooiste stof-, leer-, hout- of lakkleuren uitzoeken. 
Naast ons licht- of interieuradvies zetten wij graag voor u de modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
Plan een bezoek aan Kok Wooncenter
  • 11.000 m2 inspiratie en woontrends
  • Meubelen, bedden, verlichting, interieurmode en accessoires
  • 6 dagen per week geopend
  • Bezoek zonder afspraak
  • Showroom met de grootste keuze design meubelen
  • Centraal gelegen in Nederland (Amersfoort)
  • 99% klanttevredenheid (Bron: Klantenvertellen)

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Foscarini
: Foscarini hanglamp Rituals 1 : Woonkamer : Foscarini : FOSRIT1 : Op aanvraag
Kleur :
€ 458
In stock
Direct offerte aanvragen