Gelderland meubelen banken stoelen en fauteuils

Gelderland meubelen

Gelderland banken en fauteuil; hele generaties Nederlanders zijn ermee opgegroeid. Gelderland meubelen, opgericht in 1935, kent een rijke historie. Gecharmeerd van Scandinavisch design werd al in een heel vroeg stadium gekozen voor moderne vormgeving. Bovendien werd de basis gelegd voor het idee dat vandaag de dag nog steeds wordt aangehangen: duurzaamheid en zitcomfort. 
 
Onlosmakelijk verbonden met de naam Gelderland meubelen zijn beroemde ontwerpers zoals Jan des Bouvrie, Henk Vos, Stefan Steenkist en Esenso. Wars van trends wordt bewust gekozen voor sober en tijdloos design.

Meer over

Nederlands design en productie

Alle meubelen worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak ambachtelijk in Nederland vervaardigd.
 
Gelderland werkt traditioneel met designers. Hierdoor ontstaan veel verschillende benaderingen van de kenmerkende ingetogen en strakke vormgeving. De brede collectie, de aandacht voor comfort en design, het ambachtelijke vakmanschap en de goede service garanderen de beste kwaliteit.

Productadvies/tips

Gelderland 3d advies

U kunt nu bij ons uw Gelderland keuze aanschouwen in 3D. Op onze computer kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien en in kleur samenstellen.
 
Wilt u uw complete interieur vertaald zien in combinatie met een nieuwe Gelderland bank of fauteuil? Kijk dan voor meer informatie bij 3D roomplanner. 

Gelderland ziet u bij de grootste Design Center van Nederland

    • Producten
    • Sorteren

      • Producten
      • Sorteren