harvink meubelen banken en fauteuils

HARVINK

      NEDERLANDS PRODUCT
De Harvink collectie bestaande uit  banken, fauteuils, stoelen en tafels worden ontworpen in samenwerking met hoofdzakelijk Nederlandse meubelontwerpers. Gemaakt in eigen fabriek, zo garandeert Harvink keer op keer betaalbare kwaliteitsproducten van echt Hollands fabrikaat. En betaalt u niet meer dan nodig.

    ZICHTBAAR FRAME
Hoe herken je een Harvink? Aan de (metalen) frameconstructie die bij al onze meubelen duidelijk zichtbaar is. Het frame zorgt voor een tijdloze en toch moderne uitstraling. De massievere delen van het meubel lijken te ′zweven′, waardoor het meubel luchtig oogt. En: dankzij het zichtbare frame weet je precies hoe je bank of fauteuil in elkaar zit. Binnen deze signatuur zijn trouwens veel variaties mogelijk. 

    ZIT GOED
Het klinkt misschien vreemd, maar lang niet op alle zitmeubelen kun je goed zitten. Sommige banken zijn alleen maar mooi. Bij Harvink weet u zeker dat alle banken en fauteuils perfect zitten. Dat komt door het slimme ontwerp, maar ook door de hoogwaardige koudschuimen die Harvink als vulling gebruikt. Dit materiaal volgt uw lichaamscontouren en zorgt voor de beste ondersteuning. Goed voor jarenlang zitcomfort!

    AFRITSBARE HOEZEN
Harvink fauteuils en banken zijn échte leefmeubels. En dan gaat er natuurlijk ook wel eens een beker limonade of een glas wijn overheen... Geen nood! Alle Harvink bekleding is niet alleen slijtvast maar ook afritsbaar. U kunt het laten reinigen of - als u toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes. Zo geeft u uw meubel een tweede leven.

Meer over

M. VINK & ZN.
Harvink is een eigentijds bedrijf met een historie die teruggaat tot 1947. In dat jaar startte Hermanus Vink zijn Meubelfabriek M. Vink & Zn in IJsselstein. Toen zijn zoons Harry en Harm de fabriek in 1985 overnamen, introduceerden zij de naam ‘Harvink’. Met de Harvink-collectie kozen de broers voor een unieke en herkenbare signatuur: perfect zitcomfort met een zichtbare metalen frameconstructie.

HARVINK NU
De huidige eigenaren Sander Prinsen en Alette Trompetter behielden na hun overname in 2006 de goede naam van het bedrijf en zetten de onderscheidende koers voort. Dankzij hun grote passie voor het meubelvak is de nadruk meer dan ooit komen te liggen op vakmanschap en Hollandse topkwaliteit.

TRANSPARANTIE
Harvink staat voor eerlijke producten en goede service. Iedereen mag komen kijken hoe onze meubels worden gemaakt. Eigenaren Sander en Alette zijn zelf nauw betrokken bij het ontwerp- en productieproces. Zij zijn altijd aanspreekbaar en uw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Productadvies/tips

Wie een meubel uit de Harvink-collectie koopt, weet zeker dat het goed zit. De herkenbare constructie, afritsbare bekleding, 100% Hollands fabrikaat, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnigheid... Daar staat Harvink voor.

AMBACHT
Meubels maken is een eeuwenoud ambacht. Vaak zie je echter dat de productie naar het buitenland wordt verplaatst. Het oorspronkelijke vakmanschap wordt verdrongen door mechanisatie. Jammer, want dan mist het eindproduct aandacht en toewijding. Bij Harvink is alles (Hollands) handwerk. Van frame tot stoffering. Van polijsten tot stikken. Elk meubel wordt speciaal voor de individuele klant gemaakt door ervaren en gepassioneerde vakmensen.

DUURZAAMHEID
Harvink meubels zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, hebben een tijdloos ontwerp en gaan lang mee. De levensduur kan nog worden verlengd door een nieuwe afritsbare herstoffering. Daarbij maken wij vrijwel uitsluitend gebruik van Nederlandse toeleveranciers, waardoor onnodige uitstoot door transport wordt beperkt.  Uiteindelijk kunnen door eenvoudige demontage de onderdelen worden gerecyled. Dat is in onze branche de beste manier om invulling te geven aan het begrip duurzaamheid.

EEN EERLIJKE PRIJS
Harvink doet er alles aan om de kosten te beperken, zonder dat de kwaliteit daar onder leidt. Qua prijs zit u dus ook goed bij Harvink.

Harvink ziet u bij de grootste Design Center van Nederland

  • Producten
  • Sorteren

  • Producten
  • Sorteren