HAY stoel About a Chair AAC12

HAY stoel About a Chair AAC12

 

De Hay About a chair stoelen collectie is ontworpen met heldere lijnen en veel functionaliteit door Hee Welling.
Deze comfortabele stoel smelt perfect samen met elke stijl en in elk interieur. Het is een design stoel waarbij vorm, functie, comfort, oog voor detail en schoonheid samenkomen.

De stoel is in verschillende kleuren/samenstellingen te leveren.

De Hay About a Chair AAC12 heeft een hoogte van 78,5 centimeter, een breedte van 51 centimeter en een diepte van 50,5 centimeter. De zithoogte is 46 centimeter. De zitting van de stoel is gemaakt van kunststof, het onderstel is gemaakt van hout.

De AAC12 is leverbaar in diverse kleuropties. Voor het onderstel van de stoel heb je de keuze uit gezeept, gelakt eiken of zwart gebeitst eiken. De zitting is er in blauw, grijs, wit, zwart, koraalrood of mosterdgeel. 

 

 

HAY Brandstore

Wij ontvangen u graag in onze HAY Studio.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij een grote collectie van HAY meubelen staan. 
 

BEKIJK DE MOOISTE MEUBELEN CENTRAAL IN NEDERLAND!

Showroom met de grootste keuze design meubelen
Kok Wooncenter is niet zo maar een design meubel winkel. U treft er bijna de complete Dutch Design collectie aan aangevuld met een aantal internationaal bekende merken. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.

Advies op maat
In onze showroom kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen, tafels en kasten. U kunt proefzitten en de mooiste stof-, leer-, hout- of lakkleuren uitzoeken. 
Naast ons interieuradvies zetten wij graag voor u de modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
Plan een bezoek aan Kok Wooncenter
  • 11.000 m2 inspiratie en woontrends
  • Meubelen, bedden, verlichting, interieurmode en accessoires
  • 6 dagen per week geopend
  • Bezoek zonder afspraak
  • Showroom met de grootste keuze design meubelen
  • Centraal gelegen in Nederland (Amersfoort)
  • 99% klanttevredenheid (Bron: Klantenvertellen)

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

HAY Design
: HAY stoel About a Chair AAC12 : Eetkamer : HAY Design : HAYAAC12
Kleur :
v.a. € 209
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan