Hulsta kasten en wandmeubelen slaapkamers
Grootste Hulsta meubelen studio van Nederland

Bij Kok Wooncenter treft u de grootste Hulsta studio van Nederland aan. De verschillende Hulsta programma’s zijn toe te passen in de meest uiteenlopende woon-, slaap- of werkkamerinterieurs. Door het grote aantal elementen kunt u eindeloos combineren tot u een geschikte oplossing heeft uitgedacht. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden binnen de Hulsta collectie.
 

UW Hülsta meubel UITGEWERKT IN 3D 

Elk Hülsta meubel is een maatwerkproduct. Samen met onze interieuradviseur stelt u de ideale indeling vast en kiest u het design dat bij u past. Op onze Living Wall ziet u vervolgens de kast of slaapkamer ontstaan die past binnen uw interieur. U kunt levensgroot uw wandmeubel van verschillende standpunten optimaal bekijken.

Meer over

Hülsta geschiedenis

 
Alois Hüls in 1940 een meubelmakerij in Stadtlohn vestigde, legde hij de grondslag voor een bedrijf dat nu ruim 1450 medewerkers telt en zijn meubelprogramma's over de gehele wereld levert. De vestigingsplaats in Westmünsterland is men tot op heden trouw gebleven: Hülsta-meubels worden uitsluitend in de vier fabrieken in Stadtlohn, Ottenstein en Heek vervaardigd. De Hülsta-dochter in Bad Bentheim produceert op het hoogste kwaliteitsniveau fineren die veel bijdragen tot de ongeëvenaarde uitstraling van de meubels.
 
Zijn belangrijkste principes voor de meubelfabricage had Karl Hüls, de zoon van Alois Hüls, reeds als jonge man geformuleerd. Bij elkaar vormden die een visie die nog steeds de kern van de Hülsta-filosofie is: meubels moeten functioneel zijn, ze moeten plezier geven en veel ruimte voor individuele invulling vrij laten. De kwaliteit moet aan de hoogste eisen voldoen. Dat deze ideeën in daden werden omgezet, laat een lange reeks van onderscheidingen en waarmerken zien. Sinds de oprichting in 1940 is er veel veranderd. Maar één ding is altijd gelijk gebleven: de eisen die gesteld worden aan kwaliteit. Hülsta is momenteel wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit.
Kroon op een levenswerk: Karl Hüls wordt in 2001 onderscheiden met "het Grootkruis van Verdienste" van de Bondsrepubliek Duitsland. Nog in dat zelfde jaar overlijdt hij veel te vroeg op 71-jarige leeftijd.
 
In 2004 wordt Hülsta in de koningsklasse van Duitse merken opgenomen en onderscheiden als één van Duitslands "merken van de eeuw". En alsof het dan nog niet genoeg is, verleent LGA Bayern, in Neurenberg, Hülsta de kwaliteitskeur "Premium-Qualität". Tot nu toe is Hülsta de enige meubelfabrikant, die deze onderscheiding toegekend werd.

Hülsta Slaapkamers & Meubelen

Hülsta heeft kwaliteit voorop staan bij hun slaapkamers en meubelen. Hülsta is een internationaal merk en wordt wereldwijd verkocht, maar om wel de juiste kwaliteit te blijven leveren wordt de gehele collectie uitsluitend in Duitsland gemaakt.
  
Hülsta maakt zowel slaapkamers als woonkamers, zoals tafels, wandkasten en dressoirs van klassiek tot modern. Hülsta heeft daarom verschillende programma's waarmee ze diverse doelgroepen kunnen aanspreken. Één van de laatste nieuwe programma's is Hülsta Mento en voor Slapen wordt de Hülsta Ceposi vaak gebruikt in de advertenties.

Productadvies/tips

Hulsta meubelen

Hülsta is momenteel wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van allerhoogste kwaliteit.
 
Uit de familienaam van de oprichter Hüls en de plaatsnaam Stadtlohn ontstond de merknaam Hulsta. Hulsta heeft zich de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een wereldwijd gerenommeerde meubelfabrikant.
 
Hulsta meubelen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt voor klanten over de hele wereld. Het is van belang dat de vormgeving tijdloos is en het een bijzonder fraai meubelstuk wordt. Mensen moeten hun huis inspirerend vinden, want mode vergaat. Wat blijft is de kwaliteit en hoogwaardige verwerking. 

De Hulsta collectie

De collectie van Hulsta bestaat uit systeemkasten, dressoirs, tv meubelen, boekenkasten, slaapkamerkasten, tafels, stoelen, ledikanten, matrassen  en bureau's. 

Hulsta en kwaliteit

Voor zacht en glad aanvoelende oppervlakken van de Hulsta meubelen zijn uitgebreide lakeer-, schuur-/polijstprocédé's (soms zelfs 14 productiegangen) nodig. Deze kwaliteit is vooral zeer goed terug te zien in de
hoogglansuitvoeringen met hun unieke dieptewerking. Vanzelfsprekend beantwoorden alle lakoppervlakken aan de norm voor de veiligheid.  Bovendien zijn, met het oog op uw veiligheid, alle Hulsta-meubeloppervlakken toxisch en fysiologisch onschadelijk. U ziet: afgezien van alle pracht is één ding voor Hulsta nog belangrijker - uw welbevinden.

Hulsta advies

Wat zijn de beste combinaties?
Welke kleur voor de wanden is ideaal?
 
Op deze vragen geeft Kok Wooncenter u met behulp van het interieurplannings-software furnplan van Hulsta de gewenste antwoorden. Maak een afspraak met onze adviseurs.

Hulsta

    • Producten
    • Sorteren

      • Producten
      • Sorteren