Hülsta Ceposi
Hulsta Ceposi
 
Het programma Ceposi wordt gekenmerkt door een heldere, rechtlijnige vormtaal.  
Met de nachtkastjes, slaapkamerkasten en accessoires van Hulsta richt u de slaapkamer geheel naar wens in.
 
Bij Kok Wooncenter treft u de grootste Hulsta studio van Nederland aan. De verschillende programma’s zijn toe te passen in de meest uiteenlopende woon-, slaap- of werkkamerinterieurs. Door het grote aantal elementen kunt u eindeloos combineren tot u een geschikte oplossing heeft uitgedacht. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden binnen de Hulsta collectie.
 
De woonprofessionals van Kok Wooncenter en de Hulsta designcomputer kunnen u eventueel helpen met een doordacht op maat gesneden plan.
 

Furnplan 3D planner

Wat zijn de beste combinaties?
Welke kleur voor de wanden is ideaal?
 
Op deze vragen geeft Kok Wooncenter u met behulp van het interieurplannings-software furnplan van Hulsta de gewenste antwoorden.
 

Hulsta en kwaliteit

Voor zacht en glad aanvoelende oppervlakken van de Hulsta meubelen zijn uitgebreide lakeer-, schuur-/polijstprocédé's (soms zelfs 14 productiegangen) nodig. Deze kwaliteit is vooral zeer goed terug te zien in de
hoogglansuitvoeringen met hun unieke dieptewerking. Vanzelfsprekend beantwoorden alle lakoppervlakken aan de norm DIN / EN 71 deel 3 voor de veiligheid van speelgoed en zijn volgens de norm DIN 53160 bestendig tegen speeksel en transpiratievocht. Bovendien zijn, met het oog op uw veiligheid, alle Hulsta-meubeloppervlakken toxisch en fysiologisch onschadelijk. U ziet: afgezien van alle pracht is één ding voor Hulsta nog belangrijker - uw welbevinden. 
Hulsta
: Hülsta Ceposi : Slaapkamer : Hulsta : HCEPOSI : Op aanvraag
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock