Hülsta Multiforma inloopkast

Hoeveel of weinig ruimte u ook ter beschikking hebt, met MULTI-FORMA slaapkamerkasten zijn uw plannen altijd te realiseren. Nog nooit was een kastsysteem van hülsta zo veelzijdig en zo gemakkelijk aan te passen! Daardoor kan uw nieuwe kast, wat stijl en kleur betreft, perfect aan een al voorhanden hülsta-slaapkamer of een andere bestaand interieur worden aangepast.

Of u een kleine nis gebruikt of een inloopkleerkast in een royaal bemeten vertrek wilt plannen MULTI-FORMA biedt voor elk probleem een oplossing van formaat. Fronten en open kastelementen zijn zelfstandige onderdelen. Fronten zijn los leverbaar en kunnen bv. heel goed worden gebruikt als deur van een inloopkast.
 
 
In deze Hülsta-slaapkamerkasten collectie zijn verkrijgbaar een draaideurkast, een kledingkast en een schuifdeurkast. Ook zijn er verschillende interieurmogelijkheden voor de kledingkast beschikbaar.
De Multi-Forma II is verkrijgbaar in de kleuren wit laqué, zand laqué, grijs laqué, cacao laqué, hoogglanspuurwit, hoogglanswit, hoogglanszand, hoogglans cacao, structuurbeuken, eiken choco, structuur essen, kernnoten en kersen goud.
Hulsta
: Hülsta Multiforma inloopkast : Slaapkamer : Hulsta : HMULTI2 : Op aanvraag
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan