Hülsta Sera
Hulsta Sera
 
Bij deze slaapkamer is het gestoffeerde bed de basis. Deze is leverbaar in diverse stof en leersoorten.
In het ledikant is genoeg ruimte om de bodem naar keuze te plaatsen.
 
Met de nachtkastjes, slaapkamerkasten en accessoires van Hulsta richt u de slaapkamer geheel naar wens in.
 
Bij Kok Wooncenter treft u de grootste Hulsta studio van Nederland aan. De verschillende programma’s zijn toe te passen in de meest uiteenlopende woon-, slaap- of werkkamerinterieurs. Door het grote aantal elementen kunt u eindeloos combineren tot u een geschikte oplossing heeft uitgedacht. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden binnen de Hulsta collectie.
 
De woonprofessionals van Kok Wooncenter en de Hulsta designcomputer kunnen u eventueel helpen met een doordacht op maat gesneden plan.
 

Furnplan 3D planner

Wat zijn de beste combinaties?
Welke kleur voor de wanden is ideaal?
 
Op deze vragen geeft Kok Wooncenter u met behulp van het interieurplannings-software furnplan van Hulsta de gewenste antwoorden.
 

Hulsta en kwaliteit

Voor zacht en glad aanvoelende oppervlakken van de Hulsta meubelen zijn uitgebreide lakeer-, schuur-/polijstprocédé's (soms zelfs 14 productiegangen) nodig. Deze kwaliteit is vooral zeer goed terug te zien in de
hoogglansuitvoeringen met hun unieke dieptewerking. Vanzelfsprekend beantwoorden alle lakoppervlakken aan de norm DIN / EN 71 deel 3 voor de veiligheid van speelgoed en zijn volgens de norm DIN 53160 bestendig tegen speeksel en transpiratievocht. Bovendien zijn, met het oog op uw veiligheid, alle Hulsta-meubeloppervlakken toxisch en fysiologisch onschadelijk. U ziet: afgezien van alle pracht is één ding voor Hulsta nog belangrijker - uw welbevinden. 
Hulsta
: Hülsta Sera : Slaapkamer : Hulsta : HSERA1 : Op aanvraag
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan