Leolux Kikko fauteuil chaise longue

Leolux fauteuil Kikko

Is het een chaise longue? Ja, maar deze kleurrijke multifunctional kan meer. Door de rug van Kikko licht op te tillen draait hij 90 graden links- of rechtsom, waardoor de chaise longue verandert in een comfortabele zitplaats met een extra zitplaats er naast. En let u ook eens op de schitterende verchroomde metaaldelen. Deze Leolux fauteuil is leverbaar in talloze kleur- en bekledingscombinaties. De rug is leverbaar in twee varianten (links hoog of rechts hoog).

LEOLUX 3D ROOMPLANNER

 
Nu alvast kijken hoe een Leolux meubel eruit ziet in uw eigen woonkamer? Dat kan! 

U kunt eenvoudig en snel online uw eigen interieurontwerp maken, door de Leolux meubels vanuit de bibliotheek te plaatsen in een ruimte naar keuze. Voeg meubels toe, verander de kleuren en probeer verschillende sferen uit. 
 

Leolux fauteuil Kikko ACTIE*

 UITVOERING 

 SENSO 

 Moving Moments Seat rugdeel hoog L  € 3.075
 Moving Moments Seat rugdeel hoog R  € 3.075

*geldig t/m nieuwe prijslijst

Naam    

Uitvoering  

Breedte 

Hoogte 

Diepte  

Zithoogte 

Stof vanaf 

Leder vanaf 

Kikko fauteuil 154 cm 85 cm 87 cm 41 cm  € 2.835,-  € 3.465,-

 

Prijzen onder voorbehoud.
Let op: alle maten zijn circamaten.
Bij Leolux producten is plooivorming niet te vermijden, door het ontwerp en het gekozen comfort.     

Leolux productinformatie

Leolux | Kikko | Romp
Beukenhout met multiplex.

Leolux | Kikko | Rug
Laminaat.

Leolux | Kikko | Vering zitting
Hardstalen vering.

Leolux | Kikko | Rugbeugel
Standaard staal.

Leolux | Kikko | Vulling
Zitting 7-14 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin-afdekking.
Voorkant rug 9,5 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin-afdekking.

Leolux | Kikko | Poten
Staal.

Leolux | Kikko | Lakafwerking
Verchroomd.

Leolux | Kikko | Bijzonderheden
Er zijn twee uitvoeringen, een met het rugdeel rechts hoog en een met het rugdeel links hoog. Beide uitvoeringen hebben een 180 graden verdraaibare rug.
Kikko kan worden bekleed in 1 kleurstelling (uni prijs) of in een combinatie van kleuren en bekledingen: 2 in de zitting (deel A + deel B) en 2 in de rug (deel C + deel D). Wanneer kleuren en/of bekleding gecombineerd worden, moeten keuzes uit alle vier de kolommen bij elkaar worden opgeteld. De Kikko kan niet in Alcantara of patroonstoffen geleverd worden.

Persoonlijk advies

Laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden van deze fauteuil.  Meer informatie over de prijzen, maten en bekledingen kunt u krijgen bij onze adviseurs.

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Leolux meubelen.

DE GROOTSTE COLLECTIE LEOLUX MEUBELEN

Kok Wooncenter is niet zo maar een Leolux-dealer. U treft bijna de complete Leolux collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
 
In onze Leolux studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Leolux modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
leolux design meubelen amersfoort utrecht gelderland

ZITIDEEEN VOOR GROTE EN KLEINE MENSEN MET GROTE EN KLEINE WENSEN

Leolux zitmeubelen zijn meer dan zomaar banken of fauteuils. Het zijn echte zitoplossingen met opmerkelijke eigenschappen en Leolux spreekt daarom ook liever van zitideeën. Ze passen zich bijvoorbeeld aan de gebruiker aan: standaard-mensen bestaan immers niet; ze zijn altijd groter of kleiner dan gemiddeld en hebben wensen waaraan standaardproducten niet kunnen voldoen. Leolux meubelen zijn vaak aan hoogst individuele wensen aan te passen. Uw favoriete zitidee hoeft dus niet af te vallen, omdat het net te diep of juist net te hoog zit. Zo wordt zitten voor iedere gebruiker – groot, klein of ergens tussenin – even fijn en comfortabel.
 
Leolux houdt bij het ontwikkelen van een zitidee altijd veel rekening met de ergonomie van haar meubelen. Elke wijziging in zithoogte, -diepte, of valling brengt verandering in het zitcomfort. Leolux raadt u aan goed te laten adviseren. Is bijvoorbeeld een bank te hoog, dan kan het voldoende zijn te kiezen voor een lagere zithoogte en hoeft niet altijd de zitdiepte te worden ingekort. Kok Wooncenter behoort tot de absolute Leolux topdealers van Nederland. Dus voor een goed advies bent u welkom.
 

LEOLUX EN 7 JAAR GARANTIE

Uw Leolux meubel werd ontworpen en vervaardigd om u jarenlang zitcomfort te schenken. De kwaliteit van elke Leolux biedt u daarvoor de beste garantie. En die kwaliteit is verzekerd door de jarenlange ervaring en uiterst strenge kwaliteitszorg. Voor alle Leolux zitmeubelen geldt daarenboven 7 jaar garantie op materiaal en afwerking.
 
Kok Wooncenter is bovendien aangesloten bij het Centrale Branche voor Woninginrichting (CBW). Die garantie krijgt u er ook nog eens bij. Nog een extra geruststelling: u kunt gebruik maken van de onafhankelijke geschillencommissie van het CBW.
 

BEKIJK DE MOOISTE MEUBELEN CENTRAAL IN NEDERLAND!

Kok Wooncenter is niet zo maar een design meubel winkel. U treft er bijna de complete Dutch Design collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.

Advies op maat

In onze showroom kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen, tafels en kasten. U kunt proefzitten en de mooiste stof-, leer-, hout- of lakkleuren uitzoeken. 
Naast ons interieuradvies zetten wij graag voor u de modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

Plan een bezoek aan Kok Wooncenter

  • 11.000 m2 inspiratie en woontrends
  • Meubelen, bedden, verlichting, interieurmode en accessoires
  • 6 dagen per week geopend
  • Bezoek zonder afspraak
  • Showroom met de grootste keuze design meubelen
  • Centraal gelegen in Nederland (Amersfoort)
  • 99% klanttevredenheid (Bron: Klantenvertellen)

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Leolux
ACTIE
: Leolux Kikko fauteuil chaise longue : Woonkamer : Leolux : 999800 : 10-12 weken
Kleur :
v.a. € 2.760
In stock
Direct offerte aanvragen