Leolux Liliom salontafel

Leolux Liliom salontafel

Deze organisch gevormde tafeltjes van Leolux zijn leverbaar in drie vormen en in drie hoogtes. Tevens is er een bijpassende bijzettafel. Zo kiest u uw eigen combinatie van tafeltjes, die u desgewenst over elkaar heen schuift om ruimte te besparen voor een opgeruimde aanblik. En om in uw interieur een extra natuurlijk accent aan te brengen, kunnen de bladvormige tafelbladen van Liliom worden uitgevoerd in massief hout maar ook in lak of leer waarmee u ze laat aansluiten bij uw (leolux) zitmeubelen.

De Leolux Liliom is leverbaar als driehoek (88x83 cm) of vierkant (88x81 cm) en als XL-versie (133x86 cm). De tafels zijn verkrijgbaar in drie hoogtes (35, 40 of 45 cm) en worden uitgevoerd in massief eiken, lak of leer. De pootjes van Liliom zijn verchroomd en optioneel leverbaar in epoxy, lak of satin chrome. De bijzettafel is vierkant (44x41 cm) en in 1 hoogte leverbaar (58 cm).

 

 

Leolux salontafel Liliom

Naam       Uitvoering                Lengte    Breedte  Hoogte       Prijs vanaf
Liliom salontafel massief hout     88 cm 83 cm 35/40/45 cm  €    845,-
Liliom salontafel gelakt   88 cm 83 cm 35/40/45 cm  €    560,-
Liliom salontafel massief hout   88 cm 81 cm 35/40/45 cm  €    845,-
Liliom salontafel gelakt   88 cm 81 cm 35/40/45 cm  €    560,-
Liliom salontafel massief hout 133 cm 86 cm 35/40/45 cm  € 1.220,-
Liliom salontafel gelakt 133 cm 86 cm 35/40/45 cm  €    795,-
Liliom bijzettafel massief hout   44 cm 41 cm 58 cm  €    560,-
Liliom bijzettafel gelakt   44 cm 41 cm 58 cm  €    395,-

 

Prijzen onder voorbehoud.
Let op: alle maten zijn circamaten.

* Bekleding uitsluitend in leder

Leolux productinformatie

Leolux | Liliom | Blad
Massief eiken, noten. Standaard geolied

Leolux | Liliom | Tafelblad gelakt
MDF (22 mm.), in alle Leolux lakkleuren (m.u.v. brush en metallic brush)

Leolux | Liliom | Tafelblad bekleed
MDF (18 mm.) + 5 mm. Polyether 35 kg/m

Leolux | Liliom | Siersteken (tafelblad bekleed)
De randen zijn voorzien van een kleine zadelsteek

Leolux | Liliom | Onderstel
Staal verchroomd, satin chrome of in alle Leolux lakkleuren (m.u.v. brush en metallic brush)

Leolux | Liliom | Bijzonderheden
Op de gestoffeerde tafel geen zware voorwerpen plaatsen. Voorwerpen die grote puntbelasting veroorzaken (bv mokken, bloempotten) laten afdrukken achter.

Persoonlijk advies

De salontafel Liliom van Leolux is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Meer informatie over de prijzen, maten en vele mogelijkheden kunt u krijgen bij onze adviseurs.

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Leolux meubelen.

DE GROOTSTE COLLECTIE LEOLUX MEUBELEN

Kok Wooncenter is niet zo maar een Leolux-dealer. U treft bijna de complete Leolux collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
 
In onze Leolux studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Leolux modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
leolux design meubelen amersfoort utrecht gelderland

ZITIDEEEN VOOR GROTE EN KLEINE MENSEN MET GROTE EN KLEINE WENSEN

Leolux zitmeubelen zijn meer dan zomaar banken of fauteuils. Het zijn echte zitoplossingen met opmerkelijke eigenschappen en Leolux spreekt daarom ook liever van zitideeën. Ze passen zich bijvoorbeeld aan de gebruiker aan: standaard-mensen bestaan immers niet; ze zijn altijd groter of kleiner dan gemiddeld en hebben wensen waaraan standaardproducten niet kunnen voldoen. Leolux meubelen zijn vaak aan hoogst individuele wensen aan te passen. Uw favoriete zitidee hoeft dus niet af te vallen, omdat het net te diep of juist net te hoog zit. Zo wordt zitten voor iedere gebruiker – groot, klein of ergens tussenin – even fijn en comfortabel.
 
Leolux houdt bij het ontwikkelen van een zitidee altijd veel rekening met de ergonomie van haar meubelen. Elke wijziging in zithoogte, -diepte, of valling brengt verandering in het zitcomfort. Leolux raadt u aan goed te laten adviseren. Is bijvoorbeeld een bank te hoog, dan kan het voldoende zijn te kiezen voor een lagere zithoogte en hoeft niet altijd de zitdiepte te worden ingekort. Kok Wooncenter behoort tot de absolute Leolux topdealers van Nederland. Dus voor een goed advies bent u welkom.
 

LEOLUX EN 7 JAAR GARANTIE

Uw Leolux meubel werd ontworpen en vervaardigd om u jarenlang zitcomfort te schenken. De kwaliteit van elke Leolux biedt u daarvoor de beste garantie. En die kwaliteit is verzekerd door de jarenlange ervaring en uiterst strenge kwaliteitszorg. Voor alle Leolux zitmeubelen geldt daarenboven 7 jaar garantie op materiaal en afwerking.
 
Kok Wooncenter is bovendien aangesloten bij het Centrale Branche voor Woninginrichting (CBW). Die garantie krijgt u er ook nog eens bij. Nog een extra geruststelling: u kunt gebruik maken van de onafhankelijke geschillencommissie van het CBW.
 

BEKIJK DE MOOISTE MEUBELEN CENTRAAL IN NEDERLAND!

Kok Wooncenter is niet zo maar een design meubel winkel. U treft er bijna de complete Dutch Design collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.

Advies op maat

In onze showroom kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen, tafels en kasten. U kunt proefzitten en de mooiste stof-, leer-, hout- of lakkleuren uitzoeken. 
Naast ons interieuradvies zetten wij graag voor u de modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

Plan een bezoek aan Kok Wooncenter

  • 11.000 m2 inspiratie en woontrends
  • Meubelen, bedden, verlichting, interieurmode en accessoires
  • 6 dagen per week geopend
  • Bezoek zonder afspraak
  • Showroom met de grootste keuze design meubelen
  • Centraal gelegen in Nederland (Amersfoort)
  • 99% klanttevredenheid (Bron: Klantenvertellen)

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Leolux
: Leolux Liliom salontafel : Woonkamer : Leolux : 611900 : 10-12 weken
Kleur :
v.a. € 575
In stock
Direct offerte aanvragen