Leolux Pallone fauteuil

Leolux fauteuil Pallone

Pallone is een meermaals onderscheiden Leolux klassieker die oorspronkelijk werd ontworpen voor het “huis van de toekomst”. En al is Pallone nog steeds futuristisch, tegelijkertijd is het twintig jaar later volledig begrijpelijk en vooral humoristisch. Met het comfort van vandaag en een luxe afwerking, neutraal of kleurrijk.

Ter ere van het 75 jarig jubileum van Leolux is de Limited versie van Pallone gelanceerd. Gebaseerd op de meest actuele leerkleuren, selecteerden de trendexperts van Leolux elf combinaties van steeds drie kleuren. De elf Pallones werden personages, met een eigen naam en een eigen gezicht. Pallone is onderscheiden door Design Zentrum Nordrhein Westfalen, bekroond als Beste Nederlandse Meubelontwerp 1989 en onderscheiden met de Design Preis Schweiz.

Designer Roy de Scheemaker zegt over de Leolux Pallone het volgende: ‘Mijn inspiratie komt uit Goldfinger, Barbarella en de strip Baardmans en Kale, zonder nostalgisch terug te blikken of vormen en kleuren te imiteren. Ik wilde mensen comfortabel laten zitten, maar tegelijkertijd ook een mooie compositie maken. Ik heb geprobeerd een zwevend kussen te ontwerpen, maar daarmee creëer je binnen het ontwerp natuurlijk wel een probleem dat je moet zien op te lossen. De rugsteun is een duidelijke toevoeging, de pootjes zijn secundair. Uiteindelijk ontstond er een verplaatsbaar, luchtig stoeltje dat wel heel goed zit. Pallone, een stoeltje dat geestig is en humor heeft.’

LEOLUX CREATOR

Stel online alvast uw ideale zitmeubel samen voordat u een bezoek brengt aan onze Leolux Select Store 

Klik hier om de Leolux creator te openen <   

    

Leolux fauteuil Pallone 

Naam           

Uitvoering      

Breedte   Hoogte   Diepte   Zithoogte Leder vanaf     
Pallone Pa fauteuil 86 cm 73 cm 84 cm 41cm € 1.495,-
Pallone Ma fauteuil 78 cm 66 cm 76 cm 37cm € 1.395,-
Pallone Lill fauteuil 59 cm 52 cm 59 cm 29 cm €    850,-
Pallone pouf 57 cm 33 cm 57 cm 33 cm €    540,-


Prijzen onder voorbehoud.
Let op: alle maten zijn circamaten.
Bij Leolux producten is plooivorming niet te vermijden, door het ontwerp en het gekozen comfort.     

Technische gegevens

Leolux | Pallone | Romp
Zitting plaatmateriaal.
Rug gelamineerd beukenhout.

Leolux | Pallone | Vering
Elastische singel.

Leolux | Pallone | Vulling
Zit 10 cm PU/HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afwerking.
Rug 4 cm PU/HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afwerking.

Leolux | Pallone | Poten/buis
Chroom.

Leolux | Pallone | Voetjes
Kunststof zwart.

Leolux | Pallone | Opmerking
De middenbaan en de overige delen van de zitting (zij- en achterkanten) zijn leverbaar in verschillende kleuren. Deze combinaties zijn alleen mogelijk binnen 1 leersoort.

Persoonlijk advies

Laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden van deze fauteuil.  Meer informatie over de prijzen, maten en bekledingen kunt u krijgen bij onze adviseurs.

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Leolux meubelen.

DE GROOTSTE COLLECTIE LEOLUX MEUBELEN

Kok Wooncenter is niet zo maar een Leolux-dealer. U treft bijna de complete Leolux collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
 
In onze Leolux studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Leolux modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
leolux design meubelen amersfoort utrecht gelderland

ZITIDEEEN VOOR GROTE EN KLEINE MENSEN MET GROTE EN KLEINE WENSEN

Leolux zitmeubelen zijn meer dan zomaar banken of fauteuils. Het zijn echte zitoplossingen met opmerkelijke eigenschappen en Leolux spreekt daarom ook liever van zitideeën. Ze passen zich bijvoorbeeld aan de gebruiker aan: standaard-mensen bestaan immers niet; ze zijn altijd groter of kleiner dan gemiddeld en hebben wensen waaraan standaardproducten niet kunnen voldoen. Leolux meubelen zijn vaak aan hoogst individuele wensen aan te passen. Uw favoriete zitidee hoeft dus niet af te vallen, omdat het net te diep of juist net te hoog zit. Zo wordt zitten voor iedere gebruiker – groot, klein of ergens tussenin – even fijn en comfortabel.
 
Leolux houdt bij het ontwikkelen van een zitidee altijd veel rekening met de ergonomie van haar meubelen. Elke wijziging in zithoogte, -diepte, of valling brengt verandering in het zitcomfort. Leolux raadt u aan goed te laten adviseren. Is bijvoorbeeld een bank te hoog, dan kan het voldoende zijn te kiezen voor een lagere zithoogte en hoeft niet altijd de zitdiepte te worden ingekort. Kok Wooncenter behoort tot de absolute Leolux topdealers van Nederland. Dus voor een goed advies bent u welkom.
 

LEOLUX EN 7 JAAR GARANTIE

Uw Leolux meubel werd ontworpen en vervaardigd om u jarenlang zitcomfort te schenken. De kwaliteit van elke Leolux biedt u daarvoor de beste garantie. En die kwaliteit is verzekerd door de jarenlange ervaring en uiterst strenge kwaliteitszorg. Voor alle Leolux zitmeubelen geldt daarenboven 7 jaar garantie op materiaal en afwerking.
 
Kok Wooncenter is bovendien aangesloten bij het Centrale Branche voor Woninginrichting (CBW). Die garantie krijgt u er ook nog eens bij. Nog een extra geruststelling: u kunt gebruik maken van de onafhankelijke geschillencommissie van het CBW.
 

BEKIJK DE MOOISTE MEUBELEN CENTRAAL IN NEDERLAND!

Kok Wooncenter is niet zo maar een design meubel winkel. U treft er bijna de complete Dutch Design collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.

Advies op maat

In onze showroom kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen, tafels en kasten. U kunt proefzitten en de mooiste stof-, leer-, hout- of lakkleuren uitzoeken. 
Naast ons interieuradvies zetten wij graag voor u de modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

Plan een bezoek aan Kok Wooncenter

  • 11.000 m2 inspiratie en woontrends
  • Meubelen, bedden, verlichting, interieurmode en accessoires
  • 6 dagen per week geopend
  • Bezoek zonder afspraak
  • Showroom met de grootste keuze design meubelen
  • Centraal gelegen in Nederland (Amersfoort)
  • 99% klanttevredenheid (Bron: Klantenvertellen)

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Leolux
: Leolux Pallone fauteuil : Woonkamer : Leolux : 901100 : 10-12 weken
Kleur :
v.a. € 1.395
In stock
Direct offerte aanvragen