Leolux stoel Freyr

Leolux stoel Freyr

De traditionele “freischwinger” stoel kreeg een heel moderne invulling en een eigentijds comfort. Het verende frame blijft uiteraard ook bij Freyr een uitgangspunt. De armleuningen van deze Leolux fauteuil worden bekleed in leer of Alcantara, maar kunnen ook worden voorzien van armleggers in Europees eiken, Amerikaans noten, kersen of lak. De glijdopjes kunnen worden voorzien van vilt voor gladdere ondergronden. Het frame van Freyr is leverbaar in lak of (satin) chroom.

       

RONDLEIDING DOOR DE LEOLUX FABRIEK

 

Leolux eetkamerstoel Freyr (zonder arm)

                                                                                                                                                             

Naam   

Uitvoering        

Breedte  

Hoogte   

Diepte  

Zithoogte  

Stof vanaf  

Leder vanaf

Freyr eetkamerstoel 55 cm 86 cm 60 cm 48 cm € 515,- € 580,-

 
Prijzen onder voorbehoud.
Let op: alle maten zijn circamaten.
Bij Leolux producten is plooivorming niet te vermijden, door het ontwerp en het gekozen comfort.

Leolux productinformatie

Leolux | Freyr | Romp
Beukenlaminaat.

Leolux | Freyr | Arm/pootframe
Standaard chroom, keuze uit satin chrome, alle Leolux epoxy en lakkleuren.

Leolux | Freyr | Glijdoppen
Kunststof of kunststof met vilt.

Leolux | Freyr | Vulling
Zitting 3 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afdekking
Voorkant rug 3 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afdekking.

Leolux | Freyr | Bijzonderheden
Al onze bekledingsopties zijn mogelijk, behalve de armleggers, deze kunnen alleen gestoffeerd worden in leder of Alcantara.

Persoonlijk advies

Laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden van deze comfortabele eetkamerstoel. De Freyr van Leolux is leverbaar in leer en in stof. Meer informatie over de prijzen, maten en bekledingen kunt u krijgen bij onze adviseurs.

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Leolux meubelen.

De grootste collectie Leolux meubelen van Midden Nederland.

Kok Wooncenter is niet zo maar een Leolux-dealer. U treft bijna de complete Leolux collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
 
In onze Leolux studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Leolux modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
leolux design meubelen amersfoort utrecht gelderland

Zitideeen voor grote en kleine mensen met grote en kleine wensen

Leolux zitmeubelen zijn meer dan zomaar banken of fauteuils. Het zijn echte zitoplossingen met opmerkelijke eigenschappen en Leolux spreekt daarom ook liever van zitideeën. Ze passen zich bijvoorbeeld aan de gebruiker aan: standaard-mensen bestaan immers niet; ze zijn altijd groter of kleiner dan gemiddeld en hebben wensen waaraan standaardproducten niet kunnen voldoen. Leolux meubelen zijn vaak aan hoogst individuele wensen aan te passen. Uw favoriete zitidee hoeft dus niet af te vallen, omdat het net te diep of juist net te hoog zit. Zo wordt zitten voor iedere gebruiker – groot, klein of ergens tussenin – even fijn en comfortabel.
 
Leolux houdt bij het ontwikkelen van een zitidee altijd veel rekening met de ergonomie van haar meubelen. Elke wijziging in zithoogte, -diepte, of valling brengt verandering in het zitcomfort. Leolux raadt u aan goed te laten adviseren. Is bijvoorbeeld een bank te hoog, dan kan het voldoende zijn te kiezen voor een lagere zithoogte en hoeft niet altijd de zitdiepte te worden ingekort. Kok Wooncenter behoort tot de absolute Leolux topdealers van Nederland. Dus voor een goed advies bent u welkom.
 

Leolux en 7 jaar garantie

Uw Leolux meubel werd ontworpen en vervaardigd om u jarenlang zitcomfort te schenken. De kwaliteit van elke Leolux biedt u daarvoor de beste garantie. En die kwaliteit is verzekerd door de jarenlange ervaring en uiterst strenge kwaliteitszorg. Voor alle Leolux zitmeubelen geldt daarenboven 7 jaar garantie op materiaal en afwerking.
 
Kok Wooncenter is bovendien aangesloten bij het Centrale Branche voor Woninginrichting (CBW). Die garantie krijgt u er ook nog eens bij. Nog een extra geruststelling: u kunt gebruik maken van de onafhankelijke geschillencommissie van het CBW.

Bijpassende producten

Leolux
: Leolux stoel Freyr : Eetkamer : Leolux : 141102 : 10-12 weken
Kleur :
v.a. € 515
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan