Leolux stoel Talos

Leolux stoel Talos

Het moderne strakke frame in (brushed) chroom draagt een heerlijk comfortabele zitkuip. De armen (67 cm) van de Talos eetkamerfauteuil zijn bekleed met leer of Alcantara. Eveneens is Talos leverbaar met houten armleggers in lak, eiken of Amerikaans noten. De glijdopjes kunnen worden voorzien van vilt voor gladdere ondergronden. Door zijn vormgeving sluit deze Leolux stoel perfect aan bij de lagere Talassa fauteuils.

LEOLUX CREATOR

Stel online alvast uw ideale zitmeubel samen voordat u een bezoek brengt aan onze Leolux Select Store 

Klik hier om de Leolux creator te openen <   

    

    

RONDLEIDING DOOR DE LEOLUX FABRIEK

 

 Leolux eetkamerstoel Talos

Naam      

Uitvoering   

Breedte  

Hoogte  

Diepte  

Zithoogte  

Armhoogte  

Stof vanaf 

Leder vanaf

Talos stoel met armlegger hout/lak 52 cm 83 cm 58 cm 45 cm 66,5 € 550,- € 595,-
Talos stoel met armlegger    bekleed 52 cm 83 cm 58 cm 45 cm 66,5 cm n.v.t. € 595-

 
Prijzen onder voorbehoud.
Let op: alle maten zijn circamaten.
Bij Leolux producten is plooivorming niet te vermijden, door het ontwerp en het gekozen comfort.

Leolux productinformatie

Leolux | Talos | Kuip
Beukenlaminaat.

Leolux | Talos | Frame
Staal standaard chroom. Optioneel : satin chroom

Leolux | Talos | Pootdopjes
Standaard uitgevoerd met kunststof glijdop, optioneel: vilten glijdop.

Leolux | Talos | Vulling
Bovenkant zitting 3 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afdekking.
Voorkant rug 3 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afdekking.

Leolux | Talos | Armleuning
Armbekleding: leer of Alcantara.

Leolux | Talos | Armleggers
Gestoffeerd in leer of Alcantara
Amerikaans noten (alle noten beitskleuren), Europees eiken (alle eiken beitskleuren), of in alle Leolux lakkleuren (m.u.v. (Metallic Brush).

 

Persoonlijk advies

Laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden van deze comfortabele eetkamerstoel. De Talos van Leolux is leverbaar in leer en in stof. Meer informatie over de prijzen, maten en bekledingen kunt u krijgen bij onze adviseurs.

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Leolux meubelen.

De grootste collectie Leolux meubelen van Midden Nederland.

Kok Wooncenter is niet zo maar een Leolux-dealer. U treft bijna de complete Leolux collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
 
In onze Leolux studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Leolux modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
leolux design meubelen amersfoort utrecht gelderland

Zitideeen voor grote en kleine mensen met grote en kleine wensen

Leolux zitmeubelen zijn meer dan zomaar banken of fauteuils. Het zijn echte zitoplossingen met opmerkelijke eigenschappen en Leolux spreekt daarom ook liever van zitideeën. Ze passen zich bijvoorbeeld aan de gebruiker aan: standaard-mensen bestaan immers niet; ze zijn altijd groter of kleiner dan gemiddeld en hebben wensen waaraan standaardproducten niet kunnen voldoen. Leolux meubelen zijn vaak aan hoogst individuele wensen aan te passen. Uw favoriete zitidee hoeft dus niet af te vallen, omdat het net te diep of juist net te hoog zit. Zo wordt zitten voor iedere gebruiker – groot, klein of ergens tussenin – even fijn en comfortabel.
 
Leolux houdt bij het ontwikkelen van een zitidee altijd veel rekening met de ergonomie van haar meubelen. Elke wijziging in zithoogte, -diepte, of valling brengt verandering in het zitcomfort. Leolux raadt u aan goed te laten adviseren. Is bijvoorbeeld een bank te hoog, dan kan het voldoende zijn te kiezen voor een lagere zithoogte en hoeft niet altijd de zitdiepte te worden ingekort. Kok Wooncenter behoort tot de absolute Leolux topdealers van Nederland. Dus voor een goed advies bent u welkom.
 

Leolux en 7 jaar garantie

Uw Leolux meubel werd ontworpen en vervaardigd om u jarenlang zitcomfort te schenken. De kwaliteit van elke Leolux biedt u daarvoor de beste garantie. En die kwaliteit is verzekerd door de jarenlange ervaring en uiterst strenge kwaliteitszorg. Voor alle Leolux zitmeubelen geldt daarenboven 7 jaar garantie op materiaal en afwerking.
 
Kok Wooncenter is bovendien aangesloten bij het Centrale Branche voor Woninginrichting (CBW). Die garantie krijgt u er ook nog eens bij. Nog een extra geruststelling: u kunt gebruik maken van de onafhankelijke geschillencommissie van het CBW.

Bijpassende producten

Leolux
: Leolux stoel Talos : Eetkamer : Leolux : 195101 : 10-12 weken
Kleur :
v.a. € 550
In stock
Direct offerte aanvragen