Linteloo Isola salontafel

Linteloo Isola salontafel

Waarom moet een salontafel geometrisch zijn? Met salontafel Isola bewijst Roderick Vos dat het anders kan: Een organisch gevormd blad van massief eikenhout met ingefreesde jaarringen. Isola is een hommage aan de natuur.

Kom een kijkje nemen in onze winkel voor de mogelijkheden en laat u adviseren.

Download

Linteloo salontafel Isola maten

*De vanaf prijs geldt voor het kleinste element in de meest betaalbare stof.

Technische gegevens

Linteloo | Osola | Materiaal
Het frame is van massief gerookt eiken. Het blad bestaat uit diverse houtdelen.

Linteloo | Isola | Afwerking
Gebeitst en afgewerkt in lijnolie.

Linteloo | Isola | Bijzonderheden
DeIsola wordt standaard geleverd met een ingefreesde jaarringen.

 

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Linteloo meubelen.

De grootste collectie Linteloo meubelen van Midden Nederland.

Kok Wooncenter is niet zo maar een Linteloo-dealer. U treft bijna de complete Linteloo collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
 
In onze Linteloo studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Linteloo modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
linteloo meubelen utrecht amsterdam gelderland veluwelinteloo banken stoelen tafels en fauteuilslinteloo meubelen dealer showroom

Zitideeen met een eigen signatuur

De meubelcollectie draagt de signatuur van ontwerpers als Henk Vos, Roderick Vos en Jan des Bouvrie die trend en tijdgeest trefzeker vertalen naar de warme beleving van het Linteloo-gevoel. De warme collectie van Linteloo komt volledig tot zijn recht in een harmonieus interieur
 
Het sterkste punt van deze collectie is zonder twijfel de kracht van kleur- en stofcombinaties, de unieke afwerkingkwaliteiten en het tijdloze design. Als interieuradviseur hoef je weinig rekening te houden met beperkingen in de collectie. Cosy-seats, prachtige hoekcombinaties, strakke tafels en functionele salontafels.

Een absolute aanrader in elk trendy interieur!

Linteloo

De vanaf prijs geldt voor het kleinste element in de meest betaalbare stof.

: Linteloo Isola salontafel : Woonkamer : Linteloo : LINTELOOISOLA
Kleur :
v.a. € 1.571
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan