Linteloo Madison bank

Linteloo Madison bank

Design: Linteloo Lab
 
Deze flexibele loungbank gaat voor maximaal zitcomfort. De bank heeft negen verschillende elementen, 2 type armleuiningen en van een aantal elementen kan het zitvlak met een gestept dek worden uitgevoerd. 

Voor meer informatie over de Linteloo Madison kunt u contact opnemen een van onze interieuadviseurs, zij kunnen u voorzien van een aantrekkelijke offerte en een deskundig interieurplan. Het is bij ons in de showroom tevens mogelijk om de complete stof- en leercollectie van Linteloo te bewonderen. 

Ervaar de Madison en kom een kijkje nemen in onze winkel in Hoogland!

 
 

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Linteloo meubelen.

De grootste collectie Linteloo meubelen van Midden Nederland.

Kok Wooncenter is niet zo maar een Linteloo-dealer. U treft bijna de complete Linteloo collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
In onze Linteloo studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Linteloo modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
linteloo meubelen utrecht amsterdam gelderland veluwelinteloo banken stoelen tafels en fauteuilslinteloo meubelen dealer showroom

Zitideeen met een eigen signatuur

De meubelcollectie draagt de signatuur van ontwerpers als Henk Vos, Roderick Vos en Jan des Bouvrie die trend en tijdgeest trefzeker vertalen naar de warme beleving van het Linteloo-gevoel. De warme collectie van Linteloo komt volledig tot zijn recht in een harmonieus interieur
Het sterkste punt van deze collectie is zonder twijfel de kracht van kleur- en stofcombinaties, de unieke afwerkingkwaliteiten en het tijdloze design. Als interieuradviseur hoef je weinig rekening te houden met beperkingen in de collectie. Cosy-seats, prachtige hoekcombinaties, strakke tafels en functionele salontafels.

Een absolute aanrader in elk trendy interieur!

Linteloo
Nieuw!
: Linteloo Madison bank : Woonkamer : Linteloo : LINTELOOMADISON
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Direct offerte aanvragen