Linteloo Metropolitan

Linteloo Metropolitan bank

Design: Linteloo LAB
 
Deze bank gaat voor maximaal zitcomfort. De bank is leverbaar in vijf breedte maten en twee zitdiepten (98 cm en 110 cm) en kan worden uitgebreid met een longchair, een poef of een fauteuil. Vijf verschillende type poten kunnen op diverse posities onder de bank worden geplaatst. Het onderstel van de bank is leverbaar in de kleuren chroom, brons of grijs.

Voor meer informatie over de Linteloo Metropolitan kunt u contact opnemen een van onze interieuadviseurs, zij kunnen u voorzien van een aantrekkelijke offerte en een deskundig interieurplan. Het is bij ons in de showroom tevens mogelijk om de complete stof- en leercollectie van Linteloo te bewonderen. 

Kom voor meer informatie en de mogelijkheden van de Metropolitan langs in onze winkel!

 

*De vanaf prijs geldt voor het kleinste element in de meest betaalbare stof.

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Linteloo meubelen.

De grootste collectie Linteloo meubelen van Midden Nederland.

Kok Wooncenter is niet zo maar een Linteloo-dealer. U treft bijna de complete Linteloo collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
In onze Linteloo studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Linteloo modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
linteloo meubelen utrecht amsterdam gelderland veluwelinteloo banken stoelen tafels en fauteuilslinteloo meubelen dealer showroom

Zitideeen met een eigen signatuur

De meubelcollectie draagt de signatuur van ontwerpers als Henk Vos, Roderick Vos en Jan des Bouvrie die trend en tijdgeest trefzeker vertalen naar de warme beleving van het Linteloo-gevoel. De warme collectie van Linteloo komt volledig tot zijn recht in een harmonieus interieur
Het sterkste punt van deze collectie is zonder twijfel de kracht van kleur- en stofcombinaties, de unieke afwerkingkwaliteiten en het tijdloze design. Als interieuradviseur hoef je weinig rekening te houden met beperkingen in de collectie. Cosy-seats, prachtige hoekcombinaties, strakke tafels en functionele salontafels.

Een absolute aanrader in elk trendy interieur!

Linteloo
Nieuw!

De vanaf prijs geldt voor het kleinste element in de meest betaalbare stof.

: Linteloo Metropolitan : Woonkamer : Linteloo : LINTELOOMETROPOLITAN
Kleur :
v.a. € 2.104
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan