Linteloo Popov tafel

Linteloo Popov tafel

 Aan een ronde tafel zit je intiemer. Roderick Vos beantwoordt het serieuze tekort aan ronde tafels op verrassende en grappige wijze: een circustafel met scheve poten!
Leverbaar in 3 verschillende diameters en diverse transparante en dekkende tinten

 

Download

Linteloo popov tafel maten

LINTELOO Popov TAFEL

Naam    Uitvoering   Rond    Hoogte   RAL 9010   
          
Popov Eettafel 148cm   76cm    € 3.095,-
Popov Eettafel 130cm   76cm   € 2.995,-

 

*Prijzen onder voorbehoud. 
Let op: alle maten zijn circamaten.
   

Al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres voor Linteloo meubelen.

De grootste collectie Linteloo meubelen van Midden Nederland.

Kok Wooncenter is niet zo maar een Linteloo-dealer. U treft bijna de complete Linteloo collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.
 
In onze Linteloo studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Linteloo modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
linteloo meubelen utrecht amsterdam gelderland veluwelinteloo banken stoelen tafels en fauteuilslinteloo meubelen dealer showroom

Zitideeen met een eigen signatuur

De meubelcollectie draagt de signatuur van ontwerpers als Henk Vos, Roderick Vos en Jan des Bouvrie die trend en tijdgeest trefzeker vertalen naar de warme beleving van het Linteloo-gevoel. De warme collectie van Linteloo komt volledig tot zijn recht in een harmonieus interieur
 
Het sterkste punt van deze collectie is zonder twijfel de kracht van kleur- en stofcombinaties, de unieke afwerkingkwaliteiten en het tijdloze design. Als interieuradviseur hoef je weinig rekening te houden met beperkingen in de collectie. Cosy-seats, prachtige hoekcombinaties, strakke tafels en functionele salontafels.

Een absolute aanrader in elk trendy interieur!

Linteloo
: Linteloo Popov tafel : Woonkamer : Linteloo : 12589965789
Kleur :
v.a. € 2.995
In stock
Direct offerte aanvragen