Luxaflex Duette Shades

Luxaflex Duette Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.
 

  

Energie sparen met Duette® Shades?

Uit onafhankelijk onderzoek van Milieu Centraal is gebleken dat u effectief energie kunt besparen met Luxaflex® Duette® Shades.

 

Goed advies. Wij komen inmeten. Wij komen monteren.

 

Download

 
        

In een oogopslag

  • Warmtewerend, comfort verhogend en energiebesparend
  • Zeer geschikt voor grote ramen, serres en dakramen
  • Prachtige evenwichtige plooi
  • Optimale verduistering mogelijk

Productvariaties

luxaflex Duette shades prijzen
25 mm
Voor kleine en middelgrote ramen en uitermate geschikt voor voor montage dicht op het glas. Deze Duette® Shades kunnen zelfs worden gemonteerd op schuine glaslatten van minimaal 8 mm diep.
 
 luxaflex facette shades amersfoort utrecht
32 mm
Voor een robuuste uitstraling van middelgrote en grote ramen zijn Duette® Shades met een plooibreedte van 32 mm verkrijgbaar. Geschikt voor montage op het kozijn.
 
luxaflex dealer amersfoort utrecht 
64 mm
Deze mooie brede plooi is uitermate geschikt voor grote ramen.
 
luxaflex showroom amersfoort utrecht
64 mm Architella®
Verhoog uw wooncomfort door de unieke cel-in-cel constructie van Architella®.
 
De dubbele structuur verbetert de raamisolatie en zorgt voor een mooie gelijke plooi. Het daglicht wordt optimaal gefilterd zodat het product en uw interieur zijn beschermd tegen UV straling.
 

Luxaflex duette variaties

luxaflex duette dag nacht

Dag & Nacht
Met deze unieke twee-in-één variant kunt u twee Duette® of Plissé stoffen combineren in één product. Kies voor twee verschillende kleuren, stoffen of transparanties en creëer eindeloze mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld overdag van prachtig gefilterd daglicht en 's avonds van verduistering.
 
luxaflex top down
Top Down / Bottom-Up
Met veelzijdige Top Down / Bottom-Up Duette® Shades van Luxaflex® kunt u op allerlei manieren positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of een combinatie van beide. Zo heeft u tegelijker tijd natuurlijk licht én privacy
 
luxaflex draai kiep raam
Draai- en kiepramen
Met de optie voor zijgeleiding worden Duette® Shades op het raamkozijn geplaatst en op de juiste plaats gehouden, waardoor er geen licht wordt doorgelaten aan de randen.
 
luxaflex zonwering serre
Schuine dakramen
Duette® Shades zijn uitermate geschikt voor schuine dakramen en serres.

Kok Wooncenter heeft voor elk raam een oplossing

 
Wat doet u met de zon? Vouwgordijnen? Rolgordijnen? Gordijnjaloezieën? Duettes? Plissés? Silhouettes? Facettes? Multishades? Shutters? Horizontale jaloezieën? Paneelgordijnen? Heel veel mogelijkheden dus.
 
Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.
 

zonwering serreVoor ieder raam voor elke vorm

 Zonwering is er in vele soorten met veel funkties. Voor serres, dakramen, ronde ramen en natuurlijk draai- kiepramen. Wij werken veel met Luxaflex® Zij bieden heel veel soorten zonwering. Kom langs in de winkel en laat u adviseren over de zonwering die het beste bij uw wensen past.
 
   
     
      

Warm en energiezuinigLuxaflex energiezuinig

Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt dat Duette® Shades de meest energiebesparende vorm van raambekleding zijn. De 3 stilstaande luchtlagen van Architella® leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Goed voor het milieu!
 
 
Luxaflex
: Luxaflex Duette Shades : Woonkamer : Luxaflex : LUXAFLEXDUETTE
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Direct offerte aanvragen

 interieuradvies raamdecoratie luxaflex rolgordijn zonwering

beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen