Luxaflex gordijnjaloezieën

Luxaflex gordijnjaloezieën

Een gedurfde nieuwe trend in verticale raambekleding. De verticale panelen zijn nieuw en exclusief bij Luxaflex®. De collectie Pure & Natural, gebaseerd op hedendaagse ontwerpen, zorgt voor een frisse, nieuwe look.
 
       

In een oogopslag 

  • ideaal voor grote ramen  
  • beschikbaar in panelen van 250 mm
  • vochtige ruimten

Productvariaties

luxaflex gordijnjaloezieën prijzen
Aluminium lamellen van 50-70-89 mm
De Luxaflex® Gordijnjaloezieën met aluminium lamellen zijn beschikbaar in een mooie reeks kleuren, texturen en afwerking. Deze Gordijnjaloezieën zijn uiterst geschikt voor vochtige omgevingen, zoals badkamers, keukens en bijkeukens.
 
 luxaflex gordijnjaloezieën amersfoort utrecht
Kunststof lamellen van 52-70-89-127 mm
Onze Gordijnjaloezieën met pvc-lamellen zijn niet alleen leverbaar in prachtige eigentijdse kleuren en design, een unieke reeks perforatiepatronen maakt een kamer nog mooier en geraffineerder. Deze jaloezieën zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze ook uitermate geschikt voor kamerverduistering, zowel thuis als op kantoor.
 
luxaflex dealer amersfoort utrecht 
Stoffen lamellen van 89-127 mm
Onze nieuwe Pure & Naturals collectie omvat een opmerkelijke assortiment aan natuurlijke stoffen in verschillende eigentijdse kleuren voor een subtiele stijlvolle sfeer.
 
luxaflex showroom amersfoort utrecht
Panelen van 250 mm
De 250 mm lamellen vormen de panels geen buitengewoon dik pakket wanneer ze worden geopend, zodat het zicht zo ruim mogelijk blijft.
 

Kok Wooncenter heeft voor elk raam een oplossing

 
Wat doet u met de zon? Vouwgordijnen? Rolgordijnen? Gordijnjaloezieën? Duettes? Plissés? Silhouettes? Facettes? Multishades? Shutters? Horizontale jaloezieën? Paneelgordijnen? Heel veel mogelijkheden dus.
 
Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.
 

zonwering serreVoor ieder raam voor elke vorm

 Zonwering is er in vele soorten met veel funkties. Voor serres, dakramen, ronde ramen en natuurlijk draai- kiepramen. Wij werken veel met Luxaflex® Zij bieden heel veel soorten zonwering. Kom langs in de winkel en laat u adviseren over de zonwering die het beste bij uw wensen past.
 
   
     
      

Warm en energiezuinigLuxaflex energiezuinig

Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt dat Duette® Shades de meest energiebesparende vorm van raambekleding zijn. De 3 stilstaande luchtlagen van Architella® leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Goed voor het milieu!
 
 
Luxaflex
: Luxaflex gordijnjaloezieën : Woonkamer : Luxaflex : LUXAFLEXGORDIJN
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Direct offerte aanvragen

 interieuradvies raamdecoratie luxaflex rolgordijn zonwering

beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen