Luxaflex Paneelgordijnen

Luxaflex Paneelgordijnen

Een stijlvol, innovatief product, ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Een strak en hedendaags alternatief op traditionele gordijnen. Ze kunnen ook worden gebruikt als scheidingswand, en geven elke ruimte een moderne design uitstraling. De panelen kunnen worden uitgeschoven of achter elkaar worden geschoven om het paneelgordijn helemaal open te zetten.
 
Goed advies. Wij komen inmeten. Wij komen monteren.
 
    
       

In een oogopslag

  • geschikt voor grote ramen
  • maak uw eigen paneel
  • te gebruiken als kamerafscheiding

Productvariaties

luxaflex paneellgordijn prijzen
Decoratieve platen
Een bijzonder en modern designeffect waarbij de stof is voorzien van een glanzende witte, grijze of zwarte rib. U kunt ook kiezen uit fraaie houtsoorten of een aluminium laminaatafwerking in 20 en 40 mm, waarbij u zes verschillende stijlopties hebt.
 
Zachte stof
De zachte stoffen met zijzomen maken van het paneelgordijn een chique alternatief voor traditionele gordijnen. U kunt kiezen voor glinsterende lichteffecten, glanzende stoffen met burn-outtechnieken, jacquardpatronen en exclusieve ontwerpen in verschillende transparanties.
 
Harde stoffen
Harde stoffen zonder zijzomen zorgen een strakke en moderne uitstraling. Op de natuur geïnspireerde structuren, abstracte strepen en industriële metallooks, weerspiegelen de huidig trends op het gebied van interieurdesign.
 
Luxaflex dealer amersfoort utrecht
Designrail
De designrail is geschikt voor zowel harde als zachte stoffen en is een moderne blikvanger.
 
luxaflex meten en plaatsen
Standaardrail
De panelen van uw paneelgordijn zijn moeiteloos te schuiven.
 

Kok Wooncenter heeft voor elk raam een oplossing

 
Wat doet u met de zon? Vouwgordijnen? Rolgordijnen? Gordijnjaloezieën? Duettes? Plissés? Silhouettes? Facettes? Multishades? Shutters? Horizontale jaloezieën? Paneelgordijnen? Heel veel mogelijkheden dus.
 
Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.
 

zonwering serreVoor ieder raam voor elke vorm

 Zonwering is er in vele soorten met veel funkties. Voor serres, dakramen, ronde ramen en natuurlijk draai- kiepramen. Wij werken veel met Luxaflex® Zij bieden heel veel soorten zonwering. Kom langs in de winkel en laat u adviseren over de zonwering die het beste bij uw wensen past.
 
   
     
      

Warm en energiezuinigLuxaflex energiezuinig

Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt dat Duette® Shades de meest energiebesparende vorm van raambekleding zijn. De 3 stilstaande luchtlagen van Architella® leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Goed voor het milieu!
 
 
Luxaflex
: Luxaflex Paneelgordijnen : Woonkamer : Luxaflex : LUXAFLEXPANEEL
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Direct offerte aanvragen

 interieuradvies raamdecoratie luxaflex rolgordijn zonwering

beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen