Metaform tafels

 
Metaform is een Nederlandse firma die sinds 1964 een eigentijdse collectie bijzet-, salon- en eetkamertafels ontwikkelt.
 
Metaform heeft de productontwikkeling geheel in eigen hand. En dat levert verrassende tafels op. Nieuw is de toepassing van 100% natuurlijk en milieuvriendelijk keramiek. Deze keiharde en gebruiksvriendelijke bovenbladen worden toegepast in de Metaform K1 (eetkamertafel) en BT2 (bijzettafel). De unieke afwerking van keramiek en lak is perfect. Hiermee ontstaat een tafel met een zeer strak design, waarbij onderstel en blad naadloos in elkaar overlopen. U kunt kiezen uit maar liefst 8 naturelle kleuren.
 
Bladen van Metaform tafels zijn gemaakt van glas, gesatineerd glas, natuursteen, quartz-composiet, HPL (Duropol), massiefhout, fineer, keramiek.
Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Houdt u van makkelijk, denk dan aan glas, HPL of keramiek. Houdt u van sfeer, kijk dan naar de tafelbladen van fineer of massief hout.
 
Kok Wooncenter helpt u graag over de toepassing van deze materialen in uw woonkamer.
 
De frames worden in eigen fabriek gelast en afgewerkt. Afhankelijk van het model, leverbaar in gelakt, verchroomd en roestvrij staal. Naar wens zijn ronde of vierkante poten mogelijk.
 
Alle Metaform tafels zijn leverbaar in elke gewenste maat, mits technisch haalbaar.

Metaform ziet u bij de grootste Design Center van Nederland

    • Producten
    • Sorteren

      • Producten
      • Sorteren