Millenerpoort design 

De Millenerpoort design karpetten staan voor hoogwaardige handgetufte en handgeknoopte kwaliteitstapijten. Ieder karpet wordt de wens van de klant gemaakt: kleuren, afmeting, vorm en dessin zijn geheel zelf te bepalen. Kortom, eindeloze mogelijkheden voor het ultieme unieke karpet passend in uw interieur.
 
Zowel bij de handknoop- als bij de hand getufte vloerkleden zijn er talloze mogelijkheden. De hand geknoopte kwaliteiten zijn zeer geschikt voor mêleringen van diverse garen diktes en kleuren en er zijn meerdere poolhoogten mogelijk. Alle wollen garens zijn gemaakt van 100% scheerwol. Deze kunnen gecombineerd worden met linnen garens, zodat het anti-allergisch is. Bij de handtuftkwaliteiten kunnen naast mêleringen, ook allerlei dessins worden uitgevoerd. Niet alleen in vele kleuren maar ook in een combinatie van meerdere kwaliteiten.
 
Maak een keuze uit de diverse designs of ontwerp zelf uw karpet. Naast de standaard kleurcollectie van 200 kleuren kunt u ook een kleur naar wens laten maken. De Millenerpoort design tapijten: voor ieder interieur het unieke karpet!
 

Productadvies/tips

Onderhoudsadvies

 
 
Het tapijt kan vanaf de eerste dag worden gezogen. Gebruik hiervoor de zuigstang met het gladde mondstuk.
 
Loszittende draadjes of pluisjes kunt u rustig opzuigen, het tapijt vindt er geen enkel nadelig effect van. Uitstekende draadjes nooit uit het tapijt trekken. U kunt ze gewoon met een schaartje bijknippen.
 
Wol: de wolvezel is een natuurproduct. Daarom dient de vochtigheid van uw tapijt op een redelijk niveau te worden gehouden. Het regelmatig bevochtigen van het tapijt met bijvoorbeeld een plantenspuit komt de uitstraling van het tapijt zeker ten goede. Ook een waterverdamper is een goed hulpmiddel.
 
Linnen: dit product heeft van nature geen stand- of veerkracht, waardoor het garen mogelijk plat gaat liggen. In combinatie met wol kan het voorkomen dat de linnengarens zich gaan “terugtrekken” in het tapijt. Ons advies is om het tapijt regelmatig te zuigen.
 
Vlekken: voor het verwijderen van een vlek geven wij u hierbij een aantal tips:
 •  verwijder de vlek zo snel mogelijk.
 • Schraap zo veel mogelijk van de gemorste substantie met een lepel of een mes op. Schraap hierbij van de rand uit naar binnen om de vlek niet groter te maken.
 • Vervolgens de vlek deppen met een doek of vocht opnemend papier. Niet wrijven of boenen. In de meeste gevallen kunt u met wat handwarm water en wat tapijtshampoo of met wat droogschuim de vlek verwijderen. Laat de vlek niet te nat worden, dit kan kringen veroorzaken.
 • Gebruik geen wasmiddelen met optische bleekmiddelen. Indien oplosmiddelen worden gebruikt, deze altijd eerst op een niet in het zicht lopende plaats uitproberen.
 • Mocht het tapijt aan een grote schoonmaakbeurt toe zijn, laat dit over aan een gespecialiseerd bedrijf.
 

Millenerpoort karpetten

  • Producten
  • Sorteren

   • Producten
   • Sorteren