NOOS cabinetkast Graphite

NOOS buffetkast 

Mooiecabinetkast met links en rechtsdraaiende deur. Bovenin nog een openvak.
Leverbaar in eiken graphite (dekkend gelakt) of eiken white (dekkend gelakt)

 

 

 

 

 

 

 

NOOS Graphite kast

NaamUitvoeringBreedteDiepteHoogtePrijs
Buffetkast linksdraaiend 70 cm 40 cm 230 cm €1705,=
Buffetkast rechtsdraaiend 70 cm 40 cm 230 cm €1705,=
Cabinetkast 2 deuren 120 cm 40 cm 200 cm €2035,=
           
           

Afmetingen zijn ca. maten Prijzen onder voor

 

 


 

Noos sfeerstudio's

Bij Kok Wooncenter terft u een uitgebreide keuze aan van NOOS en Keijser en Co meubelen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, kleuren en het samenstellen van uw ideale interieur.

 

Productinformatie NOOS en Keijser en Co meubelen


Om zo lang mogelijk plezier te hebben van onze meubelen verzoeken wij u de volgende productinformatie aandachtig door te lezen.


Eikenhouten meubelen

Eiken is een natuurproduct en hierdoor heeft elk eiken meubel zijn eigen uitstraling. Het ene houten meubel zal nooit identiek op een ander lijken omdat er verschillen zijn in structuur en kleur. Daarom zijn kleurverschillen en gebreken in het hout inherent aan een natuurproduct en dragen bij tot de charme van het meubel. Ieder meubel is daarom uniek.

Onderhoud meubelen

Een kenmerk van eiken is dat het reageert op de luchtvochtigheid en de temperatuur in de kamer. Het eikenhout werkt of scheurt bij een te lage luchtvochtigheid en een te hoge temperatuur. We raden u aan om de kamertemperatuur tussen de 150 en 240 te houden met een luchtvochtigheid van 50% tot 70%. Let erop dat u uw houten meubel niet te dicht bij een warmtebron plaatst.

Wij adviseren u om uw meubelen schoon te houden met een katoenen doek en vlekken of kringen direct te verwijderen met een vochtige doek of een licht sopje. Het is belangrijk dat u altijd in de richting van de houtnerf wrijft.
Gebruik nooit (was)middelen met een schurende werking. Na het schoonmaken van het meubel raden wij u aan om met een zachte doek het oppervlak droog te maken.
Ter bescherming van de meubelen adviseren wij u om viltjes te plakken onder accessoires om krasjes te voorkomen.
Plak ook onder uw bloemvazen viltjes of bumpons, dit om uw meubelen te beschermen tegen vochtdoorslag, hierdoor voorkomt u witte vlekken/kringen in uw meubel.
Ook verkleuring kan tegen gegaan worden, door de blootstelling aan direct zonlicht te vermijden en accessoires nooit te lang op dezelfde plek te laten staan.


Uitvoeringen

2 componenten lak
Gebeitste of gespoten meubelen worden afgewerkt met een twee componenten lak. Deze lak beschermt het meubel tegen kringen, vocht en lichte krassen bij normaal gebruik. Let wel op bij harde voorwerpen want deze lak is niet onbeperkt krasvast.

 

N.O.O.S. meubelcollectie
: NOOS cabinetkast Graphite : Woonkamer : N.O.O.S. meubelcollectie : 1258990000032
Kleur :
v.a. € 2.035
In stock
Direct offerte aanvragen