Noteborn Split schuifdeurprogramma

Noteborn schuifdeurenkast Split

Noteborn is er ook voor de meest veeleisende liefhebbers van interieurdesign. Neem Split, het programma dat schuifdeuren van een ongeëvenaarde breedte mogelijk maakt. Eén deur kan tot wel drie meter breed en bijna drie meter hoog worden gerealiseerd. Dat levert een prachtig oppervlak en lijnenspel op van bijna 9m2! Ook als u voor een kleiner formaat gaat, ontstaat een buitengewoon strakke horizontale belijning. Dit is maximaal comfort en uitstraling van groot formaat.

 

DOWNLOAD

Brochure Noteborn schuifdeur- en draaideurkasten op maat

Noteborn kleuren

Gedegen advies bij een Noteborn kast op maat

Bij Kok Wooncenter zijn we van mening dat er slechts twee dingen van belang zijn voor de ideale kast: design en gebruiksgemak. Beide aspecten zijn zó persoonlijk dat we ervoor hebben gekozen om een uitgebreide Noteborn studio te plaatsen zodat wij u de individuele producten kunnen tonen. We ontwerpen vanuit een brede collectie basiselementen, stijlen en vormen voor u. Vervolgens bent u degene die de afmetingen, materialen, grepen en interieurs bepaalt. Zo ontstaat een oplossing die uw karakter weerspiegelt. Uw eigen Noteborn Individual. 

kennismakingsgesprek 

In het kennismakingsgesprek met onze adviseurs bespreken we uw wensen en ontwerpen we met u samen uw individuele en unieke Noteborn kast.
 

3d kastenplanner

Met behulp van ons eigen tekenprogramma realiseren wij een 3d visualisatie zodat u een realistisch beeld krijgt van de kast en alle opties.
 

Opmeten bij u thuis

Om te zorgen dat uw droomkast ook exact past in uw kamer, komt een geschoolde maatnemer bij u thuis alle maten nauwkeurig opmeten en verwerkt deze in het tekenprogramma tot een definitief voorstel.
 

Levering volgens afspraak

Uw kast wordt in de productieafdeling van Noteborn speciaal voor u op maat gemaakt. Ondanks dit maatwerk kunnen wij uw kast binnen zes tot acht weken leveren op de afgesproken datum.
 

Montage

De schuifdeuren en kastinterieurs worden door onze vakkundig opgeleide medewerkers gemonteerd. Pas als uw kast perfect geplaatst is en alles functioneerd naar uw wensen is onze monteur klaar.
Noteborn kasten
: Noteborn Split schuifdeurprogramma : Slaapkamer : Noteborn kasten : NOTEBORNSPLIT
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan