Now! by Hulsta

Hulsta Now! is een betaalbare collectie kwaliteitsmeubelen bestaande uit (tv) kasten, eetkamermeubelen, banken, fauteuils en slaapkamers.
Hulsta Now! heeft eerlijke prijzen. Je kunt de door jouw uitgekozen meubelen zelf ophalen en monteren waardoor er een aanzienlijk betere prijs tot uiting komt, dan als je deze door ons laat bezorgen en monteren.
Overigens de wandmeubelen en kasten van Now zijn door de eindeloos- aanbouwwijze, naar wens, uit te breiden en de montage is zo simpel, dat je er nauwelijks gereedschap voor nodig hebt.

Meer over

Hülsta now! is onzichtbaar, geruisloos, gewichtloos, slagvaardig.

Het ene meubel is het andere niet. Het is niet alleen het verschil in uiterlijk, gevoel, design en kwaliteit, maar het zijn ook de vele kleine details, die jouw leven aangenamer maken.
Ontdek de innovaties die in jouw now!-meubels zitten:

Lak & materiaal Hülsta now!

Thuis een goed humeur? Straal met EverShine (now! no.12 en no.14) om het hardst! Of houd je in plaats van stralend toch meer van mat? Dan is EverFinish (alle mat gewalste vlakken in wit-, poolwit-, zwart- en bruinzwart laqué) de juiste oppervlakkentechnologie voor jou. Zij schept een bijzonder huiselijke atmosfeer en voelt heerlijk zacht aan.
Meubeloppervlakken die bijna immuun zijn voor sleutelhanger en koffiemok? Dankzij de EverLaktechnologie, die zowel in EverShine alsook in EverFinish zit, zijn de oppervlakken zo verstevigd dat kleine alledaagse ongelukjes jouw meubels bijna niet aan te zien zijn.

Verlichting & elektronica Hülsta now!

De energiezuinige LED-techniek zorgt bij de sfeerverlichting voor een warm, sfeervol licht. Een licht dat via de indirecte bed-hoofdeindverlichting meubels en kamer perfect in scène zet en gelijktijdig gezelligheid in de slaapkamer tovert. Storende apparaten worden vaak in een meubel verstopt.
Dankzij de infrarood-repeater blijven ze nu ook verstopt. De infrarood-repeater vangt de signalen van de afstandsbediening op en leidt ze direct naar de installatie.
Een techniek die jouw meubels dag en nacht in een heel bijzonder licht plaatst, is de glaskantverlichting. Een verstopte lichtbron stuurt licht door een glasbodem, het licht verzamelt zich aan de glasrand en schept daar een heldere, verlichte lijn.

Beslagtechniek Hülsta now!

SoftFlow kent tegenwoordig bijna iedereen. Niet iedereen kent ons origineel, maar bijna iedereen kent ons achterliggende idee: schuifladen sluiten geruisloos en worden de laatste centimeters soft gestopt om daarna heel zacht ingetrokken te worden. De originele hülsta-SoftFlow, die ook bij now! wordt ingezet, werd reeds in 2000 gepatenteerd en is ook vandaag nog een superieure techniek met hoogwaardige kogellagers.
Met de deuren slaan is een kwestie van temperament. Dankzij MagicClose is dit verleden tijd. Omdat deuren nu zacht sluiten en voor de smak zelfs even remmen.

Veel plezier met now!

Now! by Hulsta ziet u bij de grootste Design Center van Midden-Nederland

    • Producten
    • Sorteren

      • Producten
      • Sorteren