pastoe meubelen kasten tv meubels vision l-serie hangend

Grootste collectie Pastoe kasten, dressoirs en tv-meubelen

Wie de geschiedenis van Pastoe design meubelen overziet, merkt een grote consistentie op in modelbeleid, product-ontwikkeling en vormgeving. De Pastoe collectie bestaat voornamelijk uit bergmeubelen zoals wandkasten, dressoirs en tv meubels welke zowel zwevend(hangend), op een onderstel of plint geleverd kunnen worden.

Consequent wordt gewerkt aan een Pastoe 'taal': geometrische basisvormen, minimalistische detaillering, en de mogelijkheid om binnen het gegeven stramien het meubel naar eigen inzicht aan te kleden en het desnoods meerdere keren aan te passen aan wisselende behoeften. Pastoe kiest voor lange levensduur als kwaliteit voor vorm in de functie van schoonheid.

Uw Pastoe kast uitgewerkt in 3D 

Elk Pastoe meubel is een maatwerkproduct. Samen met onze interieuradviseur stelt u de ideale indeling vast en kiest u het design dat bij u past. Op onze Living Wall ziet u vervolgens de kast ontstaan die past binnen uw interieur. U kunt levensgroot uw wandmeubel van verschillende standpunten optimaal bekijken.

Meer over

90 jaar Pastoe

Pastoe heeft in de ruim negentig jaar van haar bestaan geleerd, dat inspelen op de laatste trends nooit opweegt tegen de zorgvuldig gekoesterde evolutie van een meubelcollectie. Voor Pastoe, én vooral voor de mensen die Pastoe-meubels een plek geven in hun leefomgeving. De tijd zal ons en onze meubels niet snel inhalen.

kwaliteit

Nieuwe producten bouwen voort op de kwaliteit die Pastoe al decennia lang als norm stelt in hun vormgevingsbeleid en bij de productie van hun meubels. Vernieuwing zien zij niet als een cosmetische ingreep, maar als een volgende stap in de verfijning van techniek, een toevoeging van functionaliteit of een vergroting van de visuele en materiële duurzaamheid. Pastoe beseft hoe waardevol de geschiedenis is om de vragen van de toekomst te kunnen beantwoorden.

Ontwerpers

Pastoe kiest haar ontwerpers met zorg. Het put uit de rijke Nederlandse ontwerptraditie, maar oriënteert zich ook internationaal. De verbinding met Japan is – gezien de minimalistische inslag van de Pastoe collectie – een logische. Na een samenwerking met Shiro Kuramata profileert Shigeru Uchida zich nu al jaren als Pastoe's belangrijkste externe ontwerper. Daarnaast is er de eigen ontwerpafdeling, waar veel conceptontwikkeling en ontwerpwerk wordt verricht, ook bij het samenstellen van het eigen kleurconcept. "Ieder detail is voor ons belangrijk" aldus Harm Scheltus. "Omdat ook de details een lang leven beschoren zijn. In diverse museumcollecties, in showrooms en galeries over de hele wereld en in het bijzonder in de woonhuizen van onze kopers die door de jaren de waarde van hun meubel zien groeien".

Pastoe kasten ziet u bij de grootste Design Center van Nederland

    • Producten
    • Sorteren

      • Producten
      • Sorteren