Pode designbank Edit

Pode designbank Edit

Super in stof, geweldig in leer: de strakke designbank Edit, voor elk interieur, zelfs het allerstrakste.
Met een stoere bies, aluminium poten in twee hoogtes (standaard of +2 cm) en een hoog comfort voor actief zitten of lekker lui liggen.

Design: Jet Dircks

Actiestoffen: Bolster, Rime, Tonica, Divina MD, Hallingdal
 

Loveseat (143 cm)
2,5 zits (183 cm)
3 zits (213 cm)
3,5 zits (243 cm)                                                                                                                                                                                      
Poef (82x52cm)
Armkussen met rol (57x42cm)

Kenmerken:
* Stoere bies
* 2 Verschillende zithoogtes
* Leverbaar met poten Basiq of Needle, beide in gepolijst aluminium of gelakt aluminium (meerprijs).
* Sterke prijs/kwaliteit verhouding
* Voorzien van Q-frame
* Altijd vast gestoffeerd
* Hoekopstelling leverbaar als: Insert

Bekleding:
* Leer Fusion en Neron en alle Pode stoffen.

Stoffering:
* Verschillende onderdelen van de bank worden apart van elkaar gestoffeerd

Romp:
* Constructie voorzien van het Q-frame van Leolux.

 

Pode design bank Edit

Naam     Uitvoering Breedte Hoogte Diepte Zithoogte* Stof vanaf Leder  
Edit Loveseat 143 cm 77 cm 95 cm 42-44 cm € 1625,- € 2340,-
Edit 2,5 zitsbank  183 cm 77 cm 95 cm 42-44 cm € 1930,- € 2725,-
Edit 3 zitsbank 213 cm 77 cm 95 cm 42-44 cm € 2035,- € 2950,-
Edit 3,5 zitsbank  243 cm 77 cm 95 cm 42-44 cm € 2135,- € 3135,-

* Poten in twee hoogtes (standaard of +2 cm), twee uitvoeringen (Needle of Basiq), aluminium gepolijst (standaard) of aluminium gelakt (meerprijs).

Prijzen onder voorbehoud.
Let op: alle maten zijn circamaten.
Bij Pode producten is plooivorming niet te vermijden, door het ontwerp en het gekozen comfort.

Pode Design Studio Amersfoort

Wij ontvangen u graag in onze Pode Design Studio.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij een grote Pode Design Studio.

In onze Pode studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Pode modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

 

Pode stoffen en leer

Voor de aankleding van je favoriete Pode-meubel biedt Pode een uitgebreide keuze in merkstoffen van De Ploeg, Kvadrat en verscheidene Italiaanse topweverijen, of in leer speciaal voor Pode gemaakt door de specialisten van Leolux*. Onze trendspecialisten zorgden voor een afgestemde selectie bekledingen en lakken, helemaal in lijn met de actuele interieurtrends.

COLL

Een frisse reeks meerkleurige stoffen, gemaakt van 100% Trevira. Dit materiaal is slijtvast, brandveilig en gemakkelijk te reinigen. Dat maakt Coll ook bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.

DIVINA MD

De Divina stoffen bestaan uit 100% wol. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam in gebruik en vlamwerend.

RIME

Dit wollen satijnweefsel (90% wol) heeft een strakke glanzende structuur en een uitgebreid kleurenpalet. In Rime worden telkens twee unikleuren gecombineerd tot een rijke multicolour stof, die zeer geschikt is voor intensieve toepassingen.

STEELCUT TRIO 2

De stof Steelcut trio heeft een uitstraling die je niet direct verwacht van een wollen stof. De voor 90% wollen stof heeft namelijk niet de touch van wol. De gemêleerde kleurstelling maken deze stof toepasbaar in vele interieurs. Door de toevoeging van nylon ontstaat er een zeer spannende uitstraling van deze super sterke stof! De natuurlijke vuilafstoting die wol als eigenschap heeft zorgt er ook nog eens voor dat de Steelcut Trio een zeer goede afweer tegen vlekken heeft.

HALLINGDAL

De stof Hallingdal van Kvadrat werd al in 1965 ontworpen door Nanna Ditxel en het is nog steeds een erg geliefde stof bij ontwerpers en interieurarchitecten. Een echte tijdloze stof, erg duurzaam en met een heel uitgebreid kleurenpalet waardoor er bijna altijd wel een kleur bij zit waar je naar op zoek bent.

TONICA

Tonica bestaat voor 100% uit wol. De zichtbare weefdraad, geeft Tonica een zichtbaar patroon. De natuurlijke eigenschappen van wol zorgen ervoor dat deze stof sterk vuilafstotend is, maar ook rekbaar en slijtvast. Dat maakt Tonica duurzaam in gebruik.

DOLCE

Een licht gemêleerde stof met een zachte vleug die je bank een heel vriendelijke uitstraling geeft. Dolce is leverbaar in twaalf diepe kleuren en wordt volledig vervaardigd uit kunstvezels, die lichtecht zijn en zeer sterk.

GRANO
Deze stof is opgebouwd uit kunstmatige en natuurlijke vezels. De stof is sterk en gemakkelijk in onderhoud. Door de vicose draad krijgt de stof een luxe uitstraling. De middelgrove weving geeft dank structuur.

RUVIDO

Kleurrijk, maar ook sterk en onderhoudsvriendelijk. Ruvido is het allemaal. Lekker ruw geweven en beschikbaar in frisse en eigentijdse kleuren. De zachte kunstvezels waarmee Ruvido is geweven zorgen voor een hoge mate van lichtechtheid. Bovendien is deze stof zeer slijtvast en goed te reinigen.

 

Pode by Leolux
ACTIE
: Pode designbank Edit : Woonkamer-1 : Pode by Leolux : 319-800 : 8-10 weken
Kleur :
v.a. € 2.050
In stock