Pode designbank Quote

Pode designbank Quote

Design: Cuno Frommherz

Eindeloos variëren met vlakken. Quote heeft lekker los gestoffeerde kussens in drie breedtes en drie hoogtes. En je kunt ze elke kleur geven die je maar wilt. Mix je eigen mix en stel een bank samen die niemand anders heeft. 
 
Actiestoffen: Ruvido, Bolster
Kenmerken Pode Quote
  • Bank met losse rugkussens naar keuze. (hoog-laag en diverse breedtes)
  • Leverbaar als 3-zits, 2,5-zits, 2-zitsbank, love seat, fauteuil en poef.
  • Aluminium poten in twee hoogtes (optie: zithoogte + 2cm / optie Pode lakkleuren uit de Lac & Stitch waaier).
  • Korte levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Voorzien van het Q-frame

Stoffering:

  • Leer en alle Pode stoffen

Romp:
Constructie voorzien van het Q-frame van Leolux.

Quote afmetingen Stof Leder Actie stof
Fauteuil 93D x 82B x 85H €1520 €1920 €1460
Love seat 93D x 122B x 85H €1815 €2325 €1750
2 zits bank 93D x 160B x 85H €2355 €3035 €2290
2,5 zits bank 93D x 180B x 85H €2470 €3235 €2390
3 zits bank 93D x 220B x 85H €2755 €3690 €2675
Poef 51D x 74B x 40H €595 €685 €590

 

 

 

 

 

 


De Quote kan ingevuld worden met kussens naar keuze. Er zijn drie verschillende breedte maten en drie hoogte maten. U kunt zelf kiezen welke breedte u in welke hoogte wil om zo het comfort de vergroten.

De kussens zijn er in 60, 80 en 100 breed met hoogte maten van 42,46 en 50 cm.

Pode Design Studio Amersfoort

Wij ontvangen u graag in onze Pode Design Studio.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij een grote Pode Design Studio.

In onze Pode studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Pode modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

 

Pode stoffen en leer

Voor de aankleding van je favoriete Pode-meubel biedt Pode een uitgebreide keuze in merkstoffen van De Ploeg, Kvadrat en verscheidene Italiaanse topweverijen, of in leer speciaal voor Pode gemaakt door de specialisten van Leolux*. Onze trendspecialisten zorgden voor een afgestemde selectie bekledingen en lakken, helemaal in lijn met de actuele interieurtrends.

COLL

Een frisse reeks meerkleurige stoffen, gemaakt van 100% Trevira. Dit materiaal is slijtvast, brandveilig en gemakkelijk te reinigen. Dat maakt Coll ook bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.

DIVINA MD

De Divina stoffen bestaan uit 100% wol. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam in gebruik en vlamwerend.

RIME

Dit wollen satijnweefsel (90% wol) heeft een strakke glanzende structuur en een uitgebreid kleurenpalet. In Rime worden telkens twee unikleuren gecombineerd tot een rijke multicolour stof, die zeer geschikt is voor intensieve toepassingen.

STEELCUT TRIO 2

De stof Steelcut trio heeft een uitstraling die je niet direct verwacht van een wollen stof. De voor 90% wollen stof heeft namelijk niet de touch van wol. De gemêleerde kleurstelling maken deze stof toepasbaar in vele interieurs. Door de toevoeging van nylon ontstaat er een zeer spannende uitstraling van deze super sterke stof! De natuurlijke vuilafstoting die wol als eigenschap heeft zorgt er ook nog eens voor dat de Steelcut Trio een zeer goede afweer tegen vlekken heeft.

HALLINGDAL

De stof Hallingdal van Kvadrat werd al in 1965 ontworpen door Nanna Ditxel en het is nog steeds een erg geliefde stof bij ontwerpers en interieurarchitecten. Een echte tijdloze stof, erg duurzaam en met een heel uitgebreid kleurenpalet waardoor er bijna altijd wel een kleur bij zit waar je naar op zoek bent.

TONICA

Tonica bestaat voor 100% uit wol. De zichtbare weefdraad, geeft Tonica een zichtbaar patroon. De natuurlijke eigenschappen van wol zorgen ervoor dat deze stof sterk vuilafstotend is, maar ook rekbaar en slijtvast. Dat maakt Tonica duurzaam in gebruik.

DOLCE

Een licht gemêleerde stof met een zachte vleug die je bank een heel vriendelijke uitstraling geeft. Dolce is leverbaar in twaalf diepe kleuren en wordt volledig vervaardigd uit kunstvezels, die lichtecht zijn en zeer sterk.

RUVIDO

Kleurrijk, maar ook sterk en onderhoudsvriendelijk. Ruvido is het allemaal. Lekker ruw geweven en beschikbaar in frisse en eigentijdse kleuren. De zachte kunstvezels waarmee Ruvido is geweven zorgen voor een hoge mate van lichtechtheid. Bovendien is deze stof zeer slijtvast en goed te reinigen.

FUSION

Nieuwe aanwinst in de Pode leercollectie is Fusion. Dit leer heeft een eigenzinnig karakter door de dikte van het leer. Met Fusion-leer geef je je Pode meubel een bijzonder karakter mee dat geschikt is voor normaal tot intensief gebruik

Pode by Leolux
ACTIE
: Pode designbank Quote : Woonkamer-1 : Pode by Leolux : PODEQUOTE : 8-10 weken
Kleur :
v.a. € 2.350
In stock
Direct offerte aanvragen