Pode designbank Swipe

Pode designbank Swipe

Swipe: Je voelt het als je gaat zitten, je ziet het aan de elegante lijnen, de rijke siersteek op de schouders en de uitgebalanceerde verhoudingen. Met aluminium voetjes in twee hoogtes die elke PODE kleur aannemen.
Maar zijn grootste verdienste is zonder twijfel de ruimte die Pode bank Swipe biedt. Door zijn aflopende schouders en uitstaande armen lijkt Swipe namelijk veel lichter en compacter dan hij in feite is. Geen moment denk je: ‘hé, daar staat een grote bank’. En dat is een waardevol talent als je ruimte kostbaar is.
 
Actiestoffen: Ruvido, Divina MD, Hallingdal, Steelcut Trio
Extra Pode Swipe zomeractie op de stof Hallingdal

Kenmerken:
* Leverbaar in stof, leer en stof-leer combinaties
* Leverbaar als 2,5 zits, 3 zits en 3,5 zits en poef
* Voorzien van het Q-frame

Stoffering:
* Leer en alle Pode stoffen

Romp:
Constructie voorzien van het Q-frame van Leolux.

 
Swipe Stof Leder Actie stof
2,5 zits 180B x 85D x 77/79H €1830 € 2545 € 1815
3 zits 210B x 85D x 77/79H €1930 € 2745 € 1915
3,5 zits 235B x 85D x 77/79H €2035 € 2950 € 2015
Poef 82B x 52D x 77/79H € 565 € 710 € 545

 

Poten kunnen in alle pode epoxy kleuren en in aluminium gepolijst. De poten zijn ook 2 cm verhoogd te krijgen. De bank is te bekleden in alle pode stoffen en leren.

 

PODE DESIGN BANKEN

Pode Design Studio Amersfoort

Wij ontvangen u graag in onze Pode Design Studio.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij een grote Pode Design Studio.

In onze Pode studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Pode modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

 

Pode stoffen en leer

Voor de aankleding van je favoriete Pode-meubel biedt Pode een uitgebreide keuze in merkstoffen van De Ploeg, Kvadrat en verscheidene Italiaanse topweverijen, of in leer speciaal voor Pode gemaakt door de specialisten van Leolux*. Onze trendspecialisten zorgden voor een afgestemde selectie bekledingen en lakken, helemaal in lijn met de actuele interieurtrends.

COLL

Een frisse reeks meerkleurige stoffen, gemaakt van 100% Trevira. Dit materiaal is slijtvast, brandveilig en gemakkelijk te reinigen. Dat maakt Coll ook bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.

DIVINA MD + DIVINA MELANGE

De Divina stoffen bestaan uit 100% wol. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam in gebruik en vlamwerend.

RIME

Dit wollen satijnweefsel (90% wol) heeft een strakke glanzende structuur en een uitgebreid kleurenpalet. In Rime worden telkens twee unikleuren gecombineerd tot een rijke multicolour stof, die zeer geschikt is voor intensieve toepassingen.

STEELCUT TRIO 2

De stof Steelcut trio heeft een uitstraling die je niet direct verwacht van een wollen stof. De voor 90% wollen stof heeft namelijk niet de touch van wol. De gemêleerde kleurstelling maken deze stof toepasbaar in vele interieurs. Door de toevoeging van nylon ontstaat er een zeer spannende uitstraling van deze super sterke stof! De natuurlijke vuilafstoting die wol als eigenschap heeft zorgt er ook nog eens voor dat de Steelcut Trio een zeer goede afweer tegen vlekken heeft.

HALLINGDAL

De stof Hallingdal van Kvadrat werd al in 1965 ontworpen door Nanna Ditxel en het is nog steeds een erg geliefde stof bij ontwerpers en interieurarchitecten. Een echte tijdloze stof, erg duurzaam en met een heel uitgebreid kleurenpalet waardoor er bijna altijd wel een kleur bij zit waar je naar op zoek bent.

MONZA

[Monza] heeft de warme aanraking van wol. Door de toevoeging van viscose heeft deze stof echter ook heel prettige gebruikseigenschappen. Zo is Monza van Pode sterk, slijt- en kleurvast. Met een subtiele diagonale toon-in-toon streep voor speelse en kleurrijke keuzes.

TONICA

Tonica bestaat voor 100% uit wol. De zichtbare weefdraad, geeft Tonica een zichtbaar patroon. De natuurlijke eigenschappen van wol zorgen ervoor dat deze stof sterk vuilafstotend is, maar ook rekbaar en slijtvast. Dat maakt Tonica duurzaam in gebruik.

DOLCE

Een licht gemêleerde stof met een zachte vleug die je bank een heel vriendelijke uitstraling geeft. Dolce is leverbaar in twaalf diepe kleuren en wordt volledig vervaardigd uit kunstvezels, die lichtecht zijn en zeer sterk.

RUVIDO

Kleurrijk, maar ook sterk en onderhoudsvriendelijk. Ruvido is het allemaal. Lekker ruw geweven en beschikbaar in frisse en eigentijdse kleuren. De zachte kunstvezels waarmee Ruvido is geweven zorgen voor een hoge mate van lichtechtheid. Bovendien is deze stof zeer slijtvast en goed te reinigen.

FUSION

Nieuwe aanwinst in de Pode leercollectie is Fusion. Dit leer heeft een eigenzinnig karakter door de dikte van het leer. Met Fusion-leer geef je je Pode meubel een bijzonder karakter mee dat geschikt is voor normaal tot intensief gebruik

Pode by Leolux
ACTIE
: Pode designbank Swipe : Woonkamer-1 : Pode by Leolux : PODESWIPE : 8-10 weken
Kleur :
v.a. € 1.795
In stock