Rolf Benz 394 fauteuil

Rolf Benz 394 fauteuil

 

Staat voor comfortabel zitten. Een elegante fauteuil die zowel in een groep alsook als vrijstaand, los meubel een indrukwekkend figuur slaat. Zijn optische charme ligt in het samenspel van de met stof of leer beklede volumineuze bekleding met het filigrane draadframe in glanzend chroom, verkeerszwart of ombergrijs. De Rolf Benz 394 overtuigt meteen met een aangenaam zacht zitcomfort en kan desgewenst met de bijpassende voetenbank worden aangevuld.

ACTIE

De 394 is ook verkrijgbaar in Actiestof 05 en Actieleder 60
* De genoemde prijs is o.b.v. stofgroep 05 uitvoering SE 394-16
Uitvoering    
Breed    
cm 
Hoog    
cm 
Diep    
cm 
Zith.    
cm 
Stof
vanaf     
Leder
vanaf    
Stof
05 actie
Leder
60 Actie 
Fauteuil 75 79 92 42 1.143,- 1.517,- 921,- 1.233,-

Rolf Benz Studio Midden-Nederland

Wij ontvangen u graag in onze Rolf Benz Studio.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij een grote Rolf Benz Studio.

In onze Rolf Benz studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Rolf Benz modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

 rolf benz meubelen utrechtrolf benz dealer showroomrolf benz meubelen utrecht gelderland veluwe gooi

Kwaliteit, design en comfort Rolf Benz staat voor kwaliteit, design en comfort. 

Rolf Benz is al meer dan veertig jaar internationaal marktleider in gestoffeerde meubelen in leer of stof. De collectie van Rolf Benz kenmerkt zich door haar schoonheid, eenvoud en hoogstaande kwaliteit. Een sofa, fauteuil, stoel of bank van Rolf Benz getuigt van goede smaak en kennis van vakmanschap. Persoonlijk en afgestemd op uw wensen.
 

De meubelen van Rolf Benz richten zich geheel op de klant.

Het Duitse bedrijf heeft sofaprogramma’s ontwikkeld die qua afmetingen, zitdiepte en –hardheid volledig zijn af te stemmen op uw lichaam. Met als resultaat: hoge kwaliteitsmeubelen die perfect zijn af te stemmen op uw persoonlijke wensen.
 
Rolf Benz staat voor kwaliteit, design en comfort. Bij al die vernieuwing en creativiteit blijft de spreekwoordelijke kwaliteit onverminderd gehandhaafd. 
Rolf Benz
Nieuw!
: Rolf Benz 394 fauteuil : Woonkamer : Rolf Benz : ROLFBENZ394F : Op aanvraag
Kleur :
v.a. € 921
In stock
Direct offerte aanvragen