Rolf Benz 620 eetkamerstoel

Rolf Benz stoel 620

Met Rolf Benz 620 bieden wij u van de stoel via de (hoek-)bank tot de barstoel individuele oplossingen voor zitmeubels aan eettafel en bar. De stoel stelt u helemaal naar uw eigen smaak, uw ergonomische voorliefdes en uw beschikbare ruimte samen. Hij is verkrijgbaar in twee ruglengten, als vrij draaiende kruk met ronde of rechthoekige buis, of met een moderne, draaibare schotelvormige voet – passend bij uw inrichting, steeds in mat of glanzend chroom. Voor optimaal zitcomfort zorgt bij beide varianten een comfortabel gestoffeerde zitting-rugkuip die op grond van de constructie aangenaam beweeglijk is. De driedimensionaal gevormde armleuningen zor-gen voor een nog groter comfort en worden naar keuze uitgevoerd in leer, in noten- of eikenhout gefineerd. Gebeitst volgens de Rolf Benz kleurstalenkaart, laten zij zich uitstekend aanpassen aan de materialen van uw eettafel.
 
Rolf Benz 620 Design: Norbert Beck
 

Actie LEDER

Eetstoel met frame van ronde buis in mat glanzend chroom.
In diverse kleuren leder (groep 60) € 508,-
 
Eetstoel met frame van rechthoekige buis in mat of glanzend chroom.
In diverse kleuren leder (groep 60) € 684,-
 

Download rolf benz stoel 620

Brochure Rolf Benz 620 eetkamerstoel

Uitvoering    
Breed    
cm 
Hoog    
cm 
Diep    
cm 
Zith.    
cm 
Stof
vanaf     
Leder
vanaf    
Leder
60 Actie 
Stoel  46 91 59 49 828,- 1.074,- 508,-

Rolf Benz Studio Midden-Nederland

Wij ontvangen u graag in onze Rolf Benz Studio.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij een grote Rolf Benz Studio.

In onze Rolf Benz studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Rolf Benz modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

 rolf benz meubelen utrechtrolf benz dealer showroomrolf benz meubelen utrecht gelderland veluwe gooi

Kwaliteit, design en comfort Rolf Benz staat voor kwaliteit, design en comfort. 

Rolf Benz is al meer dan veertig jaar internationaal marktleider in gestoffeerde meubelen in leer of stof. De collectie van Rolf Benz kenmerkt zich door haar schoonheid, eenvoud en hoogstaande kwaliteit. Een sofa, fauteuil, stoel of bank van Rolf Benz getuigt van goede smaak en kennis van vakmanschap. Persoonlijk en afgestemd op uw wensen.
 

De meubelen van Rolf Benz richten zich geheel op de klant.

Het Duitse bedrijf heeft sofaprogramma’s ontwikkeld die qua afmetingen, zitdiepte en –hardheid volledig zijn af te stemmen op uw lichaam. Met als resultaat: hoge kwaliteitsmeubelen die perfect zijn af te stemmen op uw persoonlijke wensen.
 
Rolf Benz staat voor kwaliteit, design en comfort. Bij al die vernieuwing en creativiteit blijft de spreekwoordelijke kwaliteit onverminderd gehandhaafd. 
Rolf Benz
: Rolf Benz 620 eetkamerstoel : Eetkamer : Rolf Benz : ROLFBENZ620STOEL : Op aanvraag
Kleur :
v.a. € 508
In stock
Direct offerte aanvragen