Rolf Benz 684 fauteuil

Rolf Benz 684 fauteuil

Rolf Benz 684 is een uitgesproken onconventionele losstaande fauteuil. Door de spannende kleur- en materiaalcombinaties en door de verschillende bekledingen voor ziten ruggedeeltes wordt deze een bijzondere attractie in uw woonkamer. Meerdere fauteuils bij elkaar vormen indien gewenst nieuwe zitlandschappen met loungekarakter. Rolf Benz 684 staat op een draaibare houten voet, die u ook in een groter gezelschap mobiliteit en bewegingsvrijheid verschaft. Wilt u uw voeten laten rusten op een flexibele voetenbank? U wordt op uw wenken bediend. Rolf Benz 684 is ook verkrijgbaar zonder leuningen. In combinatie met het bijpassende dienblad kuntu dit meubelstuk dan als praktische bijzettafel gebruikten. 
 
Rolf Benz 684 Design: Katja Reiter, Tamara Härty
 

Actie

De 684is ook verkrijgbaar in Actiestof 05 en Actieleder 60
* De genoemde prijs is o.b.v. stofgroep 05 uitvoering SE 684-08

 

Download rolf benz 684 fauteuil

Brochure Rolf Benz 684 fauteuil

Rolf benz 684 fauteuil

Uitvoering     
Breed    
cm
Hoog     
cm
Diep    
cm
Zith.    
cm
Stof
vanaf    
Leder
vanaf     
Aktie   
stof 05 
Aktie
leder 60
Fauteuil 81 73 77 41 1.196,- 1.772,- 828,- 1.183,-

rolf benz actie kleuren

Rolf Benz Studio Midden-Nederland

Wij ontvangen u graag in onze Rolf Benz Studio.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij een grote Rolf Benz Studio.

In onze Rolf Benz studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Rolf Benz modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

 rolf benz meubelen utrechtrolf benz dealer showroomrolf benz meubelen utrecht gelderland veluwe gooi

Kwaliteit, design en comfort Rolf Benz staat voor kwaliteit, design en comfort. 

Rolf Benz is al meer dan veertig jaar internationaal marktleider in gestoffeerde meubelen in leer of stof. De collectie van Rolf Benz kenmerkt zich door haar schoonheid, eenvoud en hoogstaande kwaliteit. Een sofa, fauteuil, stoel of bank van Rolf Benz getuigt van goede smaak en kennis van vakmanschap. Persoonlijk en afgestemd op uw wensen.
 

De meubelen van Rolf Benz richten zich geheel op de klant.

Het Duitse bedrijf heeft sofaprogramma’s ontwikkeld die qua afmetingen, zitdiepte en –hardheid volledig zijn af te stemmen op uw lichaam. Met als resultaat: hoge kwaliteitsmeubelen die perfect zijn af te stemmen op uw persoonlijke wensen.
 
Rolf Benz staat voor kwaliteit, design en comfort. Bij al die vernieuwing en creativiteit blijft de spreekwoordelijke kwaliteit onverminderd gehandhaafd. 
Rolf Benz
: Rolf Benz 684 fauteuil : Woonkamer : Rolf Benz : ROLFBENZ684FAUTEUIL : Op aanvraag
Kleur :
v.a. € 828
In stock
Direct offerte aanvragen