Rolf Benz bijzettafel 973

Rolf Benz bijzettafel 973

 

Dit handige bijzettafeltje 973 van Rolf Benz kenmerkt zich door het donkerbruine leren handvat. Met dit handvat kan het tafeltje gemakkelijk worden verplaatst en is daarnaast een extra designelement. Het tafeltje is 45 cm hoog, met een doorsnede van 40 cm. Het stalen blad is voorzien van een poederlak en is verkrijgbaar in ijzergrijs, grijsbruin, signaalwit, pastelblauw, pastelviolet, oceaanblauw, ivoorkleurig, zwart of olijfgeel. De houten pootjes zijn verkrijgbaar in massief Amerikaans notenhout, massief eiken (zwart of donkerbruin gebeitst).   

Rolf Benz Bijzettafel 973

Naam        Uitvoering   doorsnee      Hoogte        Prijs 
973 bijzettafel 40 cm   45 cm € 300,-
           

In verschillende uitvoeringen leverbaar!

Prijzen onder voorbehoud. 

Let op: alle maten zijn circamaten.

 

Type

mobiel, licht tableau

Afmeting

hoogte 45cm, 40 cm (rond)

Blad

plaatstaal, gepoedercoat (softtouch) in RAL 7011 ijzergrijs, RAL 8019 grijsbruin, RAL 9003 singaalwit, RAL 1020 olijfgeel, RAL pastelviolet, RAL 5020 oceaanblauw, RAL 1014 ivoorbruin of RAL 9017 verkeerszwart.

Lus

Kernleder, donkerbruin

onderstel

Amerikaans noten massief of eiken massief.

Rolf Benz Studio Midden-Nederland

Wij ontvangen u graag in onze Rolf Benz Studio.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij een grote Rolf Benz Studio.

In onze Rolf Benz studio kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Rolf Benz modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

 rolf benz meubelen utrechtrolf benz dealer showroomrolf benz meubelen utrecht gelderland veluwe gooi

Kwaliteit, design en comfort Rolf Benz staat voor kwaliteit, design en comfort. 

Rolf Benz is al meer dan veertig jaar internationaal marktleider in gestoffeerde meubelen in leer of stof. De collectie van Rolf Benz kenmerkt zich door haar schoonheid, eenvoud en hoogstaande kwaliteit. Een sofa, fauteuil, stoel of bank van Rolf Benz getuigt van goede smaak en kennis van vakmanschap. Persoonlijk en afgestemd op uw wensen.
 

De meubelen van Rolf Benz richten zich geheel op de klant.

Het Duitse bedrijf heeft sofaprogramma’s ontwikkeld die qua afmetingen, zitdiepte en –hardheid volledig zijn af te stemmen op uw lichaam. Met als resultaat: hoge kwaliteitsmeubelen die perfect zijn af te stemmen op uw persoonlijke wensen.
 
Rolf Benz staat voor kwaliteit, design en comfort. Bij al die vernieuwing en creativiteit blijft de spreekwoordelijke kwaliteit onverminderd gehandhaafd. 
Rolf Benz
: Rolf Benz bijzettafel 973 : Woonkamer : Rolf Benz : ROLFBENZ620BARKRUK : 8-10 weken
Kleur :
€ 300
In stock

 
Kok Wooncenter op Facebook