Sonos dealer boxen multiroom draadloos muziek studio showroom dealer

Sonos

Met het Sonos audiosysteem gecombineerd met de draadloos multiroom speakers kunt u perfect draadloos muziek streamen door uw hele huis.

dealer sonos draadloos muziek soundbar tv oplossingHet design van Sonos audiosystemen is elegant en past in ieder interieur. Hifi-speakers en audiocomponenten kunnen eindeloos gecombineerd worden, op een manier die bij u past. Er zijn verschillende producten, modellen en kleuren, allemaal met een eigen karakter. Of u nu een klein docking systeem wilt voor in de keuken, of een uitgebreide hifi-set in alle kamers van het huis: Sonos biedt de audio-oplossing voor de huishoudens van deze tijd.

   

> Klik hieronder op meer over om te lezen over de bediening, de kwaliteit en de voor en nadelen van het Sonos systeem.

Meer over

Bediening

 
Het fijne van Sonos is dat u voor het bedienen van het systeem niet afhankelijk bent van één afstandbediening en dat u overal in huis het Sonos muzieksysteem kunt bedienen. Sonos heeft een app voor Android smartphones en iPhones waarmee u indien uw smartphone is verbonden met Wifi door het hele huis uw Sonos systeem kunt bedienen. Ook is er software beschikbaar om het muzieksysteem per PC en Mac te bedienen.
 

Kwaliteit speakers

 
Wij vinden de kwaliteit van de draadloze speakers van Sonos zeer goed. Uiteraard zijn er duurdere speakers te koop welke een nog betere audiokwaliteit hebben, maar deze zijn meestal niet draadloos. Voor een draadloos muzieksysteem komt er zeer goed geluid uit de verschillende speakers. Kijk van tevoren goed naar de grootte van de ruimte en besluit daarna welk soort Sonos speaker u het beste in die ruimte kunt plaatsen. Zo zal een Sonos Play 1 prima voldoen in een badkamer of keuken, de Sonos Play 3 voor een studiekamer of slaapkamer en de Sonos Play 5 vult moeiteloos een flinke ruimte, bijvoorbeeld een woonkamer, van muziek. Uiteraard kunt u ook overwegen om in plaats van een Sonos Play 5, twee Sonos Play 3 in uw woonkamer te zetten. U speelt erg eenvoudig muziek gesynchroniseerd af op beide speakers via de Sonos App. De speakers spelen onafhankelijk van de afstand tot de router synchroon de gewenste muziek af en worden in hun signaal niet gestoord door de draadloze signalen van bijvoorbeeld gsm en laptop. Dit laatste komt doordat Sonos gebruik maakt van een ander signaal dan wifi. Iedere speaker versterkt dit signaal weer en zend dit signaal door naar de volgende speaker. Een zwak wifi signaal heeft dus geen enkele invloed op het signaal van uw Sonos systeem.
 

Mogelijkheden

 
De software van Sonos krijgt  met enige regelmaat een update. Eventuele foutmeldingen zijn dus snel verholpen. Via Sonos kunt u externe aanbieders van muziek als Spotify en Deezer koppelen. U heeft voor het gebruik van bijvoorbeeld Spotify geen externe software nodig, via de Sonos-app kunt u direct zoeken naar muziek in Spotify met de inloggegevens die u bij Spotify gebruikt, wel is het noodzakelijk dat u een premium abonnement heeft. Ook is het mogelijk om met Sonos automatisch een muziekbibliotheek te creëren met de muziek op uw netwerk harde schijf. Luistert u liever naar de radio, dan kunt u via Sonos luisteren naar meer dan 10.000 radiozenders wereldwijd, waaronder natuurlijk alle populaire Nederlandse zenders. U kunt de radiozenders onder meer selecteren op basis van muziekgenre, land en categorie. In de app zit ook een wekker en timer functie. De wekkerfunctie biedt u de mogelijkheid een weekschema in te stellen voor de dagen waarop u gewekt wilt worden. Met de timer kunt u muziek na een aantal minuten automatisch uitzetten.
 

Design

 
Sonos staat bekend om speakers met een mooi en strak design. De Play:1, Play:3 en Play:5 zijn verkrijgbaar in een witte en zwarte versie. De Sonos Playbar en Sonos Sub zijn enkel in het zwart verkrijgbaar.
 

Voor- en Nadelen Sonos

 
 
+ Compacte speakers met mooi design
+ Diep en helder geluid
+ Eenvoudig geïnstalleerd met één druk op de knop
+ Ondersteunt Spotify, iTunes en Deezer
+ Eenvoudig te bedienen met Sonos App
+ Speel muziek eenvoudig te gelijk of juist onafhankelijk van elkaar af in verschillende ruimtes
+ Wekker en timerfunctie
+ Homecinema mogelijk met Sonos Sub + Playbar
+ Eenvoudig muziek van PC en netwerk harde schijf afspelen
  - Geen ondersteuning voor Airplay
- Geen bluetooth verbinding mogelijk
 

 

Sonos draadloos multiroom geluidssysteem bij Kok Wooncenter

    • Producten
    • Sorteren

      • Producten
      • Sorteren