Sonos Playbar

Sonos Playbar 

Vul elke kamer met het grandioze, hifi-bioscoopgeluid van Sonos Playbar en stream alle muziek ter wereld draadloos, vanaf een eenvoudig te bedienen speler.
 
Belangrijkste kenmerken Sonos PlaybarSonos-playbar
 
  • Vult HDTV aan met warm en vol HiFi-geluid.
  • Streamt alle muziek van de wereld volledig draadloos.
  • Eenvoudig te installeren, bedienen en uit te breiden. Slechts twee snoeren nodig: een netsnoer en een optische kabel (beide inbegrepen). Synchroniseert draadloos met andere Sonos-speakers.
  • Communiceert met de meeste IR-afstandsbedieningen en wordt bediend met gratis apps voor Android®, iPhone® of iPad®.
  • Weergave van alle op de HDTV aangesloten bronnen: kabel/satelliet, Blu-ray-spelers en videogame-consoles. Playbar speelt het, als er maar aansluiting is met de HDTV.
 
  

Breng al uw muziek samen 

Ongeacht waar u uw muziek hebt opgeslagen of het aantal muziekservices dat u gebruikt, de Sonos-app geeft u toegang tot de muziek waarvan u houdt vanaf één plaats. Een totale luisterervaring met het grootste gemak.

 

Sonos Play

Sonos heeft drie muzieksystemen in de Play-serie. Deze speakers hebben ieder hun eigen kwaliteiten. De Play:1 kan bijvoorbeeld verticaal geplaatst worden en de Play:3 zowel verticaal als horizontaal. De Play:3 en Play:5 zijn echter beide niet waterbestendig en de Play:1 wel. Op deze manier kun je heel gemakkelijk kijken welke Sonos Play het beste past bij wat uw wensen.

  

Sonos Playbar

U kunt gemakkelijk uw Sonos audiosysteem uitbreiden tot een heuse home cinema set met de Sonos Playbar en de Sonos Sub. De Playbar is een soundbar die u bijvoorbeeld onder uw tv kunt plaatsen, de Sub geeft de diepe bastonen weer voor een optimaal geluid. Met de Sonos Connect systemen is het ook mogelijk om van uw eigen speakers of home cinema set een uitgebreid audiosysteem te maken.

 

Sonos
: Sonos Playbar : Woonkamer : Sonos : SONOSPLAYBAR
Kleur :
€ 799
In stock