Spectral Design TV meubel Brick 1202

Spectral Brick, design TV meubels zonder compremis

Design: Spectral

De Brick van Spectral is het vanaf het moment van introductie een enorm succes. Spectral heeft met de Brick een echt design tv meubel op de markt gebracht. Met de Spectral Brick V3 (versie 3) zijn de mogelijkheden en uitbreidingen tot een nog hoger niveau gebracht.

Spectral Brick tot in detail.

Flatscreen-adapter, rvs sokkel en nog veel meer...

De Brick basismodellen van Spectral zijn allang geen standaard tv meubel meer. Bekijk dan de lijst aan beschikbare opties en maak van elke Spectral Brick een echt design tv meubel tot in detail.
 
Neem bijvoorbeeld de Brick sokkel optioneel beschikbaar in hoogglans gepolijst rvs, voor een nog groter zwevend effect op houten vloeren of natuursteen vloeren. Of kies voor een complete afwerking door de zijkanten van de Brick ook met glas te bekleden.
                

Brick tv meubels leverbaar in 3 varianten en 1950 kleuren.              

1.20m, 1.50m of 2.0 meter breed en oneindig veel opties. Precies afgestemd op het formaat van elke tv is het design tv meubel Brick geschikt voor elke woonkamer. Van modern tot zelf in een klassieke dankzij de keuze uit 1.950 NCS®-kleuren kiest u voor een neutrale kleur die precies bij de rest van het interieur past.
             

De soundsokkel BRA1 van Spectral     

Subliem geluid - onzichtbaar - van onderuit de sokkel
 
Hoe mooi de nieuwste tv's van dit moment ook zijn, de geluidsprestaties van de tv zijn ver beneden peil. De oplossing die aangedragen wordt zijn de talloze soundbar systemen van de verschillende merken. U kunt zich de vraag zelf stellen: een design tv superplat met een soundbar die niet plat is? Mooi is anders als u naar onze mening vraagt. Luister daarom eens naar het Spectral BRA1 Soundsysteem, een hoogwaardig 2.1 systeem powered by Canton® - Duitslands meest vooraanstaande speakerfabrikanten. Tuner, versteker, speakers en subwoofer in een systeem, onzichtbaar verborgen in de sokkel voor een geweldige geluidservaring in stereo en virtual surround voor optimale home-cinema geluid.
     
Kies daarbij voor het soundsysteem BRA1 van Spectral weggewerkt in de sokkel, of een soundsokkel BRS4-BRS5 speciaal geschikt voor de Bose® systemen om zo de Acoustimass®-subwoofer en Gemstone®-speakers uit het zicht weg te nemen.
               
Dat is de Spectral Brick - maakt techniek onzichtbaar.
Geen wirwar aan kabels, speakers en een lelijk oogende subwoofer.
 

Download Brochure

 

Spectral design Brandstore Midden-Nedrland

Wij ontvangen u graag in onze Spectral Brandstore.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij de tv meubels inclusief geluidssystemen staan.

In onze store kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse TV meubelprogramma's . U kunt de verschillende opstellingen uitgebreid bewonderen en de kwaliteit van de TV meubels testen. Graag helpen wij u met het adviseren over de afmetingen en kleuren van de kast, zodat u een goed gevoel krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

Tip: Neem uw favoriete CD, DVD of BluRay, iPad of iPhone mee en ervaar het geluid van de BRA Soundsystem.

 

BEKIJK DE MOOISTE MEUBELEN CENTRAAL IN NEDERLAND!

Showroom met de grootste keuze design meubelen
Kok Wooncenter is niet zo maar een design meubel winkel. U treft er bijna de complete Dutch Design collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.

Advies op maat
In onze showroom kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen, tafels en kasten. U kunt proefzitten en de mooiste stof-, leer-, hout- of lakkleuren uitzoeken. 
Naast ons interieuradvies zetten wij graag voor u de modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
Plan een bezoek aan Kok Wooncenter
  • 11.000 m2 inspiratie en woontrends
  • Meubelen, bedden, verlichting, interieurmode en accessoires
  • 6 dagen per week geopend
  • Bezoek zonder afspraak
  • Showroom met de grootste keuze design meubelen
  • Centraal gelegen in Nederland (Amersfoort)
  • 99% klanttevredenheid (Bron: Klantenvertellen)

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Spectral Design TV meubels
: Spectral Design TV meubel Brick 1202 : Woonkamer : Spectral Design TV meubels : 1202
Kleur :
v.a. € 1.899
In stock
Direct offerte aanvragen

advies spectral tvmeubel tvkast sonos oplossing maatwerk hout glas


11.000 m2 wooninspiratie


beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen