Sunway paneelgordijn

Sunway paneelgordijn

Groter, hoger, breder…dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat de raampartijen in woningen ook steeds groter worden. Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan uw privacy. SUNWAY biedt de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien, in de vorm van paneelgordijnen.
 
Room divider 
Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Behalve als perfecte raamdecoratie voor grote glaspartijen, is een paneelgordijn ook zeer goed toepasbaar als room divider. Zo creëert u bijvoorbeeld een mooie thuiswerkplek, fraai afgescheiden van de rest van uw woonkamer.
Sfeer en materialen
De sfeer die u met een SUNWAY paneelgordijn in uw interieur creëert, is in grote mate afhankelijk van het materiaal dat u kiest.
 
Kiest u voor stof? 
SUNWAY heeft een groot aanbod in stoffen, zowel in dichte als transparante kwaliteiten. U kunt kiezen uit frisse en trendy kleuren, maar natuurlijk ook uit tijdloze naturellen.
 
Of kiest u voor bamboe, kunststof of folie?
Wij hebben prachtige alternatieve materialen in de collectie. Wat dacht u van een paneelgordijn van papier, voor een prachtige natuurlijke uitstraling, helemaal passend in de nature trend. Voor degenen die echt een exclusief product willen, hebben we diverse folies in de collectie. Deze geven uw interieur een bijzondere uitstraling.
 
    
      

In een oogopslag

  • geschikt voor grote ramen
  • maak uw eigen paneel
  • te gebruiken als kamerafscheiding

Kok Wooncenter heeft voor elk raam een oplossing

 
Wat doet u met de zon? Vouwgordijnen? Rolgordijnen? Gordijnjaloezieën? Duettes? Plissés? Silhouettes? Facettes? Multishades? Shutters? Horizontale jaloezieën? Paneelgordijnen? Heel veel mogelijkheden dus.
 
Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.
 

zonwering serreVoor ieder raam voor elke vorm

 Zonwering is er in vele soorten met veel funkties. Voor serres, dakramen, ronde ramen en natuurlijk draai- kiepramen. Wij werken veel met Luxaflex en Sunway. Zij bieden heel veel soorten zonwering. Kom langs in de winkel en laat u adviseren over de zonwering die het beste bij uw wensen past.
 
   
     
      

Warm en energiezuinigLuxaflex energiezuinig

Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt dat Luxaflex Duette® Shades de meest energiebesparende vorm van raambekleding zijn. De 3 stilstaande luchtlagen van Architella® leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Goed voor het milieu!
 
 
Sunway raambekleding
: Sunway paneelgordijn : Woonkamer : Sunway raambekleding : SUNWAYPANEEL
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Direct offerte aanvragen

advies raamdecoratie sunway rolgordijn jalouzie duette plisse hout stof kleur specialist

beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen